četvrtak , 28 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sava Zarković MVP

Sava Zarković MVP

Pobednik tradicionalnog Streetball turnira, koji se igrao na gumiranoj podlozi u naselju 25. Maj  u Mladenovcu, je mlada domaća ekipa Oš još, koja je u finalu bila bolja od ekipe 3×3 Underdogs iz Barajeva i to rezultatom 16:10. Predhodnog dana, Oš još je pobedio takodje domaću ekipu Mladi Jaguar 16:13, dok su Barajevci bili bolji od ekipe Balarez iz Smederevske Palanke, minimalni rezultatom 16:15. Zanimljivo je da kompletna pobednička ekipa: Zarković, Antić, Ivković i Topalović odrasla upravo na ovom terenu. Najkorisniji igrač finalnog meča je Sava Zarković iz pobedničke ekipe i on je dobio kao nagradu, LCD televizor 55 inča marke VOX, darodavac je Win Win. Kod dama u kategoriji preko 16 godina, ekipa Borče je ubedljivo savladala domaću ekipu Malac, rezultatom 16:5. MVP kod dama je Svetlana Ivanović iz Borče i ona je kao nagradu dobila televizor VOX, veličine 40 inča, takodje, od Win Wina.

U kategoriji od 16 do 19 godina igrale su dve domaće ekipe, Sos i sinovi su bili bolji od Legasa, rezultat je bio 16:12. U kategoriji od 14 do 16 godina slavila je ekipa Šakramenta, bili su bolji od 3 mala crnca 16:7, u najnižoj kategoriji od 12 do 14 godina, ekipa  Bambučaste krmače, slavila je protiv  Laganog pasa 16:8. Interesantna je činjenica da je mladi Petar Krstić, nastupao u čak tri finalne utakmice. Kod devojčica u kategoriji do 16 godina Pečeni pilići su bili bolji od Uraganki rezultatom 10:6. Na turniru je održano i takmičenje u šutiranju trojk, do 16 i preko 16 godina.

U revijalnom delu svoj nastup je imao i KUD Ljubomir Ivanović Gedža iz Kovačevca. Organizator ove manifestacije  je KK Keni 55-81, uz veliku podršku Sportskog saveza Mladenovca i GO Mladenovac. Predsednik Saveta ove manifestacije, Dragan Keni Ivanović i posle 24 godine, sa ponosom ističe ovo druženje mladosti i sporta. Kao i prošle i ove godine, veliki broj prijatelja su pomogli ovaj turnir, Win Win, Braća Mirčić, Tigar Pirot, Oganj, Sigma TPC…

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *