petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Održana sednica Izvršnog odbora FS Beograda

Održana sednica Izvršnog odbora FS Beograda

Održana je 13. sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Beograda kojom je predsedavao potpredsednik FSB Goran Spasojević. Na ovoj sednici usvojeno je niz važnih akata koje se odnose na start predstojeće takmičarske sezone 2021/2022. odmah po usvajanju zapisnika sa prethodnog dvanaestog zasedanja usvojene su Propozicije za prvenstvo liga na teritoriji FS Beograda za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Takođe su jednoglasno kao i sva akta na današnjoj sednici usvojene i Propozicije za prvenstvo liga mlađih kategorija na teritoriji FS Beograda za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Članovi IO FSB su u nastavku sednice usvojili i nekoliko važnih odluka koje se odnose na predstojeću takmičarsku sezonu pa su tako usvojene: Odluka o sistemu takmičenja na teritoriji FSB za takmičarsku sezonu 2021/2022, Odluka o načinu organizovanja takmičenja fudbalskih liga na teritoriji FSB u takmičarskoj sezoni 2022/2023.

Usvojen je i konačan sastav svih liga u takmičenjima pod ingerencijom FS Beograda u takmičarskoj sezoni 2021/2022 (Srpska liga, Zonska liga i Prva beogradska liga MOL). Takođe su usvojeni i kalendari takmičenja u takmičenju seniora za MOL i OL i mlađih kategorija.

Na kraju sednice, pošto su imenovani komesari u svim ligama FSB , usvojene su i liste sudija i delegata u svim ligama FSB za takmičarsku sezonu 2021/2022.

Usvojen je izveštaj sa učešća mlađe selekcije FS Beograda na tradicionalnom međunarodnom memorijalnom turniru „Josip Katalinski – Škija“ u Sarajevu čime je završena 13. sednica IO FS Beograda.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *