utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Selters neosvojiva tvrdjava

Selters neosvojiva tvrdjava


Goran Spsić, fudbalski stručnjak iz Mladenovca, vratio se ne mesto uspeha. Spasić je pre dve godine uveo OFK Mladenovac u Srpsku ligu Beograd, u prošlom prvenstvu je predvodio ekipu Dunavca iz Grocke, sada je ponovo zasukao rukave, u pokušaju da ekipu sa Seltersa, vrati među srpskoligaše. Zadatak veoma težak, jer Beogradska zona, odavno nije bila jača.

  • Krenuli smo sa pripremama na vreme – započinje razgovor Spasić. – Ispadanje iz lige, neminovno je dovelo do odlaska nekih igrača. Sačuvali smo iskusne i proverene igrače, njima dodali nekoliko novajlija i mladih igrača željni dokazivanja. Već smo odigrali nekoliko kontrolnih utakmica, u kojima smo mogli da vidimo kvalitet igrača koji su došli u ovom prelaznom roku. Beogradska zona će u ovom prvenstvu biti izuzetno jaka, jer je čak sedam ekipa ispalo iz Srpske lige, tri ekipe koje su došle iz Prve beogradske su takođe kvalitetne. Neće biti slabog tima u ovom prvenstvu, svaka utakmica biće kvalifikaciona.
  • Velika je konkurencija u novoj ligi, mnogi razmišljaju o povratku, među njima ste i vi?
  • OFK Mladenovac uvek mora da bude u vrhu, to traže ime i tradicija kluba. Učinićemo sve kako bi opravdali očekivanje naših vernih navijača. Kada pogledam koje sve ekipe igraju u Beogradskoj zoni, pomislim da smo u Srpskoj. Igramo prve dve utakmice kod kuće, u prvom kolu dočekujemo Komgrap, a već u narednom Zuce 2019. Sam start prvenstva biće jako važan, prvih nekoliko kola daće putokaz za nastavak prvenstvene trke. Nećemo se predavati, pokušaćemo da igramo dobar fudbal, pa šta bude – uveren je Spasić.

Navijači na Seltersu nisu bili zadovoljni utakmicama u minulom prvenstvu, ne samo zbog ispadanja iz lige, već i zbog odnosa pojedinih igrača prema igri. Više od 20 golova Mladenovčani su primili posle izgubljenih lopti, na svojoj polovini ili oko centra, protivnici su to znali da nemilosrdno kazne, budu li želeli viši rang, tu praksu moraće da prekinu.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *