petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Berićetna jesen na Seltersu
Predsednik OFK Mladenovca Zoran Stevanović

Berićetna jesen na Seltersu

Fudbaleri OFK Mladenovca su ispali iz Srpske lige Beograda, ekipa podno Kosmaja u novo prvenstvo ulazi sa željom da se vrati među Srpskoligaše. U klubu veruju da će na Seltersu ove jeseni biti čvrst bedem, baš kao i prošle jeseni, kada je odbrana OFK Mladenovca, bila među najboljima u Srpskoj ligi, uz rame vodećim Teleoptiku i Brodarcu. Predsednik kluba Zoran Stevanović veruje da će se klub sa Seltersa vratiti tamo gde mu je i mesto.

  • Ispali smo, ali nismo konuli duhom – ističe Stevanović. – OFK Mladenovac je klub svetle tradicije i bez obzira u kom se stepenu takmiči, mora da napada vrh tabele. Tako će biti i ove jeseni. Hoćemo da se vratimo u Srpsku ligu. Neki igrači su otišli, nekoliko najiskusnijih smo uspeli da zadržimao, vratili smo igrače sa kojima smo pre više od dve godine ušli u Srpsku ligu. Nećemo olako odustati, bez obira što su nam konkurenti ozbiljna imena Beogradskog fudbala. Odavno ova liga nije bila izjednačenija, ali i kvalitetnija.
  • Prva dva jesenja kola igrate na svom Seltersu?
  • Igramo prve dve utakmice kod kuće, u prvom kolu nam dolazi Komgrap, koji već godinama igra ovaj stepen takmičenja, u drugom nam stiže novajlija iz Zuca, ekipa koja je tek ušla, ali ima kvalitetan tim, biće teško u oba meča, ali očekujemo važne bodove. Priključili smo prvom timu nekoliko najtalentovanijih kadeta, godište 2004, oni su perspektiva našeg grada i verujem da će kod trenera Spasića dobiti priliku za najboljih 11, kao što je već dobio Janković. Prvenstvo je dugo, biće prave prilike za ove mlade igrače – uveren je Stevanović.

LJubitelji fudbala u Mladenovcu, veruju da ekipa sa Seltersa, može da se umeša u borbu za sam vrh, ako ne direktno, da se makar kroz baraž, domogne Srpske lige Beograd.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *