subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Projektil Stojanovića doneo pobedu
Aistent kod gola protiv OFK Beograda. Vojislav Stojanović

Projektil Stojanovića doneo pobedu

Mladenovčani su ostvarili pobedu, u prvom jesenjem kolu, u okviru Beogradske zone. Trijumf su kreirali igrači sa klupe. Trener Spasić je uvođenjem Andreja Matića i Vojislava Stojanovića, okrenuo tok igre. Matić je prvo asistirao Krstiću da glavom dovede domaće u vođstvo, da bi isti igrači nešto kasnije upisao još jednu asistenciju, ovog puta je uposlio mladog Vojislava Stojanovića, koji je strahovitim šutem levom nogom, smestio loptu pod prečku i OFK Mladenovcu doneo tri boda.

  • Srećan sam zbog gola koji je rešio pitanje pobednika – iskren je Stojanović. – U pripremnom periodu sam bio povređen, uspeo sam nekako da se oporavim i stavim na raspolaganje treneru Spasiću. Onog trenutka kada sam primio loptu, znao sam šta ću sa njom, bio sam iskosa na ivici šesnaesterca, nisam čekao ni jednog trenutka, već sam rapslaio po lopti i na moju veliku sreću, gostijući golman nije mogao ništa, jer je udarac bio dosta jak.
  • Velika su očekivanja od ovog tima OFK Mladenovca?
  • Ispadanjem iz Srpske lige smo naučili neke stvari, da se greške skupo plaćaju. Verujem da tih grešaka više neće biti. Još jedan meč igramo kod kuće. U subotu nam dolazi novajlija Zuce 2019, iako su tek ušli u ligu, imaju kvalitetan tim i verujem da će ljubitlji fudbala moći da uživaju u ovom meču. Publika se vratila na Selters, još samo mi da opravdamo poverenje i zdovoljstvo će biti potpuno. Imamo sjajnu atmosferu u timu i to može da bude dodatni motiv, da pomrsimo račune mnogima u Beogradskoj zoni – uveren je Stojanović.

Vratili su se ljubitelji fudbala na Selters, minule subote ih je bilo u velikom broju. Obzirom da su u ekipi OFK Mladenovca uglavnom igrači koji su ponikli u ovom klubu, ukoliko ostvare još koju pobedu biće ih i više.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *