petak , 8 децембра 2023
Početna / Sport / Fudbal / Opština jedina nada

Opština jedina nada

Svih osam klubova opštinske lige Mladenovca, potpisalo je peticiju, upućenu predsedniku GO Mladenovac, Vladanu Glišiću i članu Veća zaduženom za sport, Bogdanu Vuksanoviću, u kojoj traže finansijsku pomoć. Klubovi ističu svoju katastrofalnu situaciju i od ovih organa traže da im pred početak prvenstva finansijski pomognu, jer su sredstva u iznosu od 50 hiljada dinara, koja su predviđena, isuviše mala, tako da ne mogu da pokriju troškove takmičenja.


Nije samo problem u finansijama kada su klubovi sa teritorije Mladenovca u pitanju. Problemi su i u sudijskoj organizaciji, jer je veliki broj sudija prešao u Sopot, veliki problemi su i u OFS Mladenovac, jer više od 20 godina sede isti ljudi, koji samo menjaju „košulje“, kada dođe druga politička opcija.

Svi sportovi u Mladenovcu su u prošloj godini dobili samo 9,5 miliona dinara, nekoliko puta manje od ostalih gradova u okolini.

Preporuka

Konferencija za štampu Udruženje gradjana Dostojanstveno

Danas je održana Konferencija za štampu Udruženja gradjana Dostojanstveno. Govorili su članovi inicijativnog odbora Zoran …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *