utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Tof: Jagnjilci favoriti

Tof: Jagnjilci favoriti

Veliki derbi u okviru Prve beogradske lige grupa „C“, odigraće ovog vikenda, domaći Boleč i Šumadija 1962. Šanse su podjednake. Domaći očekuju tri boda, goi takođe, pa će ovaj meč siugrno zadovoljiti veliki broj ljubitelja fudbala, koji će se naći u nedelju u Boleču.

  • Jagnjilci su favoriti, ne samo u ovom meču, već i u celom prvenstvu – ističe trener Boleča Srđan Teofilović. – Drago mi je što su se u ovom prvenstvu uključili u borbu za prvo mesto, jer će takmičenje biti jako interesantno. Mi želimo da tokom prvenstva dobijemo na iskustvu i da u sledećem, budemo kandidati za viši rang. Propustili smo priliku da u prošlom kolu u Đurincima, osvojimo sva tri boda, ali ne treba previše tugovati, jer već u nedelju je novi izazov. Pozvao bih ljubitelje fudbala da na meč dođu u što većem broju i daju nam podršku, kako bi mogi da pobedimo, velikog favorita.


Sa velikom pažnjom, ovaj meč pratiće, ne samo njegovi akteri, već i ekipa Kaluđerice, koja je u prethodna četiri kola ostvarila isto toliko pobeda, ali će ove jeseni, u oba meča protiv ovih rivala, biti gosti. Sve tri ekipe imaju kvalitetne timove i vodiće veliku borbu do kraja prvenstva.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *