četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Ristović veruje Nikoliću
Potpredsednik Šumadije iz Aranđelovca, Mirko Ristović.

Ristović veruje Nikoliću


Mladenovčačnin Zoran Nikolić je novi trener Šumadije iz Arandjelovca. Posle ispadanja iz Srpske lige Zapad, u Šumadiji su se nadali da mogu da igraju važnu ulogu, u Podunavsko-šumadijskoj zoni. Rezultati u prvih pet kola su pokazali, da Šumadija neće tako lako povratiti status srpskoligaša. Potpredsednik kluba Mirko Ristović, nekada i sam igrač, prvo mlađih selekcija Partizana, kasnije seniorskih sastava Šumadije i OFK Mladenovca, sada uspešan bizmismen, veruje da će se klubu brzo konsolidovati i vratiti na staze uspeha, kako u mlađim selekcijama, tako i kada je prvi tim u pitanju.M

  • Šumadija je klub sa velikom tradicijom – ističe Ristović. – Nismo zadovoljni dosadašnjim rezultatima u Podunavsko-šumadijskoj zoni, zbog toga smo kao prvog trenera angažovali Zorana Nikolića, koji je sa uspehom vodio nekoliko klubova na području Šumadije. Već u prvoj utakmici kao novi trener i jednog zajedničkog treninga, klub je ostvario pobedu, protiv Mladog borca. Očekujem da se do kraja sezone priključimo klubovima koji se nalaze u vrhu tabele. Nemamo imperativ osvajanja prvog mesta, ali želimo da u klubu obezbedimo uslove, kao što je to nekada i bilo.
  • Šumadija je klub svetle tradicije, koja traje već 92 godine?
  • Cilj uprave kluba je da se finansijski i organizaciono u potpunosti stabilizujemo, sa posebnim akcentom na rad sa mlađim kategorijama. Imamo maksimalnu podršku lokalne samouprave i u dogovoru sa njima smo odlučili, da se u potpunosti vratimo školu fudbala Šumadije, koja je bila dosta poznata, ne samo u Srbiji, već i u staroj Jugoslaviji, učinićemo sve, kako bi se opet vratili na staze uspeha – uveren je Ristović.

Već sutra, u vanrednom kolu Šumadija ima težak ispit, jer gostuje Đerdapu, a u subotu im na noge dolazi, možda i najveći favorit lige, ekipa OFK Mihajlovca, ove dve utakmice pokazaće mogućnosti ove ekipe.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *