subota , 20 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Nikolić i Čokić blistali na Dorćolu

Nikolić i Čokić blistali na Dorćolu

Kada sam tokom priprema za početak prvenstva, razgovarao sa Sinišom Jankovićem, trenerom Kosmaja, nije bio zadovoljan odazivom igrača na treningu. Sve te strepnje su njegovi puleni lako otklonili, pa su u poslednja četiri meča osvojili velikih 10 bodova. Minulog vinekda ostvarili su istorijski rezultat, pobedili su ekipu GSP Polet Dorćol na strani, a strelci oba gola bili su Mladenovčani, Dimitrije Čokić i Miloš Nikolić, za velika tri boda podno Nebojša kule.

  • Dobro igramo u poslednje vreme – zadovoljan je Nikolić. – Na početku prvenstva nije nam išlo baš najbolje, gubili smo i dobijene utakmice, sve se vratilo na svoje mesto, tako da smo ušli u dobru seriju, četiri utakmice bez poraza. Mi i trener Janković smo verovali da možemo na Dorćolu do iznenađenja, tako je i bilo. Ostalo je još nekoliko kola do kraja, važno je da zadržimo postojeći ritam osvajanja bodova, kako bi u zimskoj pauzi imali manje glavobolje. Ova je liga izjednačenija, ali i jača nego prošle godine. Verujemo da možemo da sačuvamo dobru poziciju, jer trenutno delimo peto mesto sa Srmčicom.
  • Na redu je duel protiv Vinče?
  • U prošlom prvenstvu smo i mi Vinča igrali dobro. U ovom oni su imali zdravstvenih problema, ali nas ta činjenica neće zavarati, već hoćemo da od prvog minuta krenemo na pobedu. Svaki je bod dragocen, tanka je nit između pobede i poraza. U Ralji je prednost što su igrači jedinstveni u nameri da pobede, a i već dugi niz godina igramo zajedno, još od mlađih selekcija, to je svakako naša velika prednost. U duelu sa Vinčom očekujemo pobedu za još bolji plasman – uveren je Nikolić.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *