četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Čudo iz Ralje
Goran Gagić predsednik ekipe Kosmaja iz Ralje

Čudo iz Ralje

Iako je ekipa Kosmaja iz Ralje, pred početak prvenstva razmišljala kako da se spasi ispadanja iz Beogradske zone, posle 13 prvenstvenih kola momci iz Kosmaja, se nalaze na četvrtom mesto Beogradske zone. Predsednik kluba Goran Gagić, trener Siniša Janković, sekretar Dejan Majstorović, zajedno sa igračima trljaju ruke, zbog broja osvojenih bodova, jer je ovo prvenstvo izjednačenije u odnosu na predhodno.

  • Prošlogodišnjim plasmanom u Beogradsku zonu ostvarili smo najveći uspeh, u preko 80 godina dugoj istoriji kluba – ističe predsednik Gagić. – Uspeh delimo sa svim stanovnicima Ralje i naše opštine Sopot. Osnovni cilj i prošle i ove godine nam je opstanak u ligi, tog plana se držimo. Ove je godine liga veoma kvalitetna i izjednačena, tako da bez obzira na sadašnji plasman, ni jednog trenutka ne smemo da se opustimo. U poslednjih šest kola imamo četiri pobede, od toga tri na gostovanjima i dva remija, pa očekujem da u preostala dva kola, zadržimo pobednički ritam i jesen završimo u vrhu tabele, što bi nam obezbedilo mirno proleće.
  • Iznenadili ste ove jeseni mnoge klubove?
  • Prezadovoljni smo dosadašnjim učinkom, imamo ekipu sačinjenu od kvalitetnih pojedinaca, koje je trener Siniša Janković, maestralno ukomponovao u kompaktnu celinu. Na terenu svaki igrač zna šta mu je zadatak i ispunjava ga maksimalno. Igrači se medjusobno dobro poznaju, najveći deo ekipe igra dugo zajedno, još od mladjih selekcija, što doprinosi ovakvim rezultatima. Imamo drugu najbolju odbranu u ligi, a kao gosti imamo bolji učinak od svih klubova koji su ispred nas. Osim trenera i igrača značajan doprinos uspesima daje grupa naših navijača koji nas prate na svakoj utakmici – jasan je Gagić.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *