utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Domaćini uvek na strani
smart

Domaćini uvek na strani

Već dve godine fudbaleri Dubone, muku muče kada igraju utakmice na svom terenu. Domaćini su kod komšija u Šepšinu. To je jedan od razloga zašto su ove jeseni, na „svom“ terenu osvojili samo dva boda. Na gostovanjima su bili uspešniji, jer su osvojili tri puta više, ukupan učinak ekipe je bio dovoljan za 12 mesto. Predsednik kluba Zoran Žujević, koji je nekada nastupao za omladince Radničkog PDM, želi više od puke borbe za opstanak.


– Imali smo ove jeseni dosta problema – jasan je Žujević.- Već posle prvog kola provredilili su nam se dva igrača, koja su bila bitna u fazi napada. Posle te prve pobede, ostavarili smo još jednu i ona je bila na strani. Činjenica je da svoje utakmice kao domaćini igramo na strani, predstavlja nam problem. Naš teren nismo u mogućnosti da osposobimo za takmičenje u Prvoj beogradskoj ligi. Nismo se predali, pokušavamo da obezbedimo finansijsku konstrukciju za nastavak prvenstvene trke. Potrebna su nam pojačanja, kako bi mirnije dočekali prolećne prvenstvene okršaje. Dubonjci vole fudbal i velika nam je želja da izgradimo svlačionice na svom terenu. Svi nešto obećavaju, ali slabe vajde. Nećemo odustati borićemo se kako bi sačuvali status.


U Duboni veruju u ovaj tim, ništa nije izigubljeno, ima još 13 prvenstvenih kola, biće borbe do samog kraja. Predsednik Žujević sa saradnicima ne gubi nadu, očekujući bolje dane za fudbal, pre svega u Duboni.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *