četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Đorđević: Od gotovog veresija

Đorđević: Od gotovog veresija


Mladenovčani su jesen odigrali od sjaja do očaja. Na sredini ovog dela prvenstva bili su lideri, sa četiri boda prednosti, na kraju na deobi petog mesta, sa čak sedam bodova zaostatka, za vodećim Torlakom. Jedan od boljih, svakako, je golman Marko Đorđević, ali i njegove odlične odbrane, nisu mnogo pomogle u završnici jesenjeg dela, jer su bodove izgubili od realno slabijih ekipa, koje se nalaze u donjem delu tabele.

  • Očekivali smo da jesen možemo da odigramo dobro – ističe golman Đorđević. – Sve je bilo sjajno, bodovi su dolazili u nizu, nadali se čak i šempionskoj jeseni. I, odjedno se naša igra raspala, izgubili smo bodove od jakih, ali i od na tabeli slabije plasiranih ekipa. Teško je nekog kriviti, za sedam kola u kojima smo osvojili samo četiri boda. Svako od nas snosi deo odgovornosti. Dobro smo odradili pripremni period i ništa nije nagoveštavalo ovakav pad u igri. Istini za volju, nije bilo nekih bombastih najava da napadamo prvo mesto, ali su nam posle osmog kola i vodeće pozicije porasli apetiti.
  • Proleće će biti vrlo interesantno, u pokušaju da nadoknadite izgubljeno?
  • Sledi nam pauza u kojoj moramo analizirati našu igru i videti gde smo pogrešili. Ovaj tim je spoj mladosti i iskustva i sigurno ne treba da pravi početničke greške. Potrebno je dovesti nekoliko kvalitetnih igrača i pojačati se u svim linijama. Imamo vremena da se dobro pripremimo, kako bi opet izgledali moćno. Svesni smo da je ove jeseni liga bila vrlo jaka, jer ima veliki broj ekipa koje su se takmičile u višem rangu. Svi žele da osvoje prva dva mesta i pokušaju da uđu u Srpsku ligu, nadam se da u prolećnom delu nećemo imati tako velike oscilacije u igri – jasan je Đorđević.

Dosta toga su jesenas fudbaleri OFK Mladenovca propustili u igri. Poslednjih nekoliko kola mogao je da ih pobedi ko hoće. Vreme je da se opet vrate na pravi kolosek i opet budu moćni, kao na početku jesenjeg dela.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *