četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Stoisavljević u dilemi, inostranstvo ili Srbija

Stoisavljević u dilemi, inostranstvo ili Srbija


Golman Nikola Stoisavljević(24) u rodnom Mladenovcu provodi fudbalsku pauzu. U poslednje vreme proveo je na Farksim Ostrvima, nastupajući za ondašnjeg Suprligaša TB iz Tvorojia. Stojisavljević je poslednje tri sezone proveo u ovoj dalekoj zemlji, braneći boje još i ekipe B 68 iz Toftira, takođe članu elitne lige.
Stoisavljević je inače ponikao u Radničkom PDM u Mladenovcu, još kao pionir je pojačao Beogradski Partizan, od seniorksih ekipa u Srbiji nastupao je samo za Dorćol i IMT, kada su ove ekipe igrale Srpsku ligu Beograd.


– Zadovoljan sam svojim odbranama na Farskim Ostrvima – iskren je Stoisavljević. – Tu sam u Mladenovcu, ali još uvek razmišljam u koji ću klub. Postoji opcije da se opet vratim na sever Evrope, mada imam pregovore i sa klubovima okolnih zemalje. Imam 24 godine i iskustvo u Srbiji i inostranstvu. Nisam se u potpunosti opustio, nastavio samb u koji ću dobiti priliku da se dokažem. Postoje šanse da ostanem i u Srbiji, ukoliko pronađem klub u Supre ligi ili Prvoj ligi Srbije. Trenutno sam otvoren i slobodan za sve opcije, tako da se nadam da ću spreman dočekati ovaj izazov, koji ne sumnjam da će biti moj dobar izbor.


Stoisavljević je kao rođen za golmana, korpulentan, brzih refleksa i sa odličnom fudbalskom školom, za seniore je počeo da brani kao bonus, stekao je i međunarodno iskustvo. Željan je dokazivanja. Krenula je ekspanzija mladih igrača iz Mladenovca. Stoisavljevića generacija Strahinja Tanasijević nekada kapiten omaldinaca Rada, sada je bitan šraf u igri Čukaričkog, dve godine mlađi Aleksa Terzić je oduševio selektora Srbije Dragana Stojkovića, jer je za Fjorentinu imao sjajan nastup, kada je asistirao za gol i bod ove ekipe na teškom gostovanju. Uskoro na eltinoj sceni Srbije možemo da gledamo i Stoisavljevića, bez obzira na činjenicu da je golmanima uvek najteže, da pronađu pravu sredinu.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *