petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Borikić kao zapeta puška

Borikić kao zapeta puška

Fudbaleri OFK Mladenovca su tokom jeseni, igrali od sjaja do očaja. Sve do osmog kola bili su lideri, a onda su naglo popustili i izgubili vodeću poziciju. U ovoj zimskoj pauzi imali su vremena da razmisle, gde su pogrešili. Jedan od onih koji predstavlja budućnost fudbala u gradu pod Kosmajem je Darko Borikić(19). Ponikao je u mlađim kategorijama Radničkog PDM, kasnije nastupao za Šumadiju iz Jagnjila, potom Sinđelić i više od tri godine branio je boje mlađih selekcija Internacionala. U svoj rodni grad se vratio minulog leta.


– Mogli smo više od trenutne pozicije na tabeli – iskren je Borikić. – Krenuli smo odlično, bodovi su se nizali, pa i rezultat nije izostao, dugo smo bili na vodećoj poziciji. Verujem u saigrače, mislim da je u drugom delu jeseni splet nesretnih okolnosti doprinelo da ostanemo bez nekih bodova, koje smo morali da osvojimo, tim pre, jer smo igrali sa objektivno slabijim protivnicima. Fudbal je za nas bio jako surov, pa smo u poslednjih sedam kola osvojili samo četiri boda. Vrlo brzo krenućemo sa pripremama, pa verujem da bar deo grešaka iz jesenjeg dela možemo da ispravimo. Sačuvali smo tim, uz nekoliko kvalitetnih pojačanja možemo opet da budemo ekipa za respekt. OFK Mladenovac je veliko fudbalsko ime, to moramo da dokažemo i na terenu.


U OFK Mladenovcu je sve mirno. Od igrača iz jesenjeg dela otišao je samo Marko Milovanović. Posle operacije u tim se vratio Vladimir Milić. Svi ostali su tu od kapitena Matejića(36) do nekoliko mlađih omladinaca koji čekaju kao zapete puške.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *