ponedeljak , 4 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Šumadija napada Beogradsku zonu

Šumadija napada Beogradsku zonu

Sportski centar Ljubomir Ivanović Gedža u Mladenovcu, bio je domaćin početka priprema fudbalera Šumadija 1962 iz Jagnjila. Klub koji je sedam godina igrao važnu ulogu u Srpskoj ligi Beograd, ove je jeseni osvojio prvo mesto u Prvoj beogradskoj ligi grupa C.

Prozivku je izvršio trener ekipe Marko Žujević, nekoliko je igrača bilo odsutno zbog poslovnih obaveza, ovom skupu prisustvovali su predsednik kluba Bojan Kuzmanović i sekretar Aleksandr Filipović.

Novi igrači Šumadije 1962 su: Jovica Bukvić(BSK Belosavci), Marko Ranisavljević(Rabrovac), Miki Glišić(Sopot), Lazar Janković(Kosmaj Ralja), Veljko Ratković(OFK Mladenovac) i Djordje Djordjević(Bežanija). Klub su napustili: Nemanja Janićijević i Malen Milivojević(Rušanj), Tihomir Jovanović(Mladost Jelenac), Nenad Savić, Lazar Vujić i Stefan Ranisavljević(Rabrovac). Jagnjilci će prvu prijateljsku utakmicu odigrati u nedelju od 14 sati na svom terenu, kada će im u goste stići OFK Arandjelovac, koji se takmiči u Podunavsko-šumadijskoj zoni.

Preporuka

Rezultati prvog prolećnog kola Beogradske zone

Odigrano je šest utakmica u okviru prvog prolećnog kola Beogradske zone. Rezultati: Datum | VremeDomaćinRezGost02.03.2024 14:30OFK …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *