petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Žonsa opet uz Kosmajce

Žonsa opet uz Kosmajce

Iskusni štoper Ivan Žonsa Jovičić/35/ opet je medju svojim Kosmajcima. Igrao je odlično poslednjih nekoliko godina u ekipi iz Ralje. Tokom zime je promenio sredinu i prešao kod komšija u Zuce 2019. Brzo je našao dogovor sa predsednikom Goranom Gagićem i trenerom Sinišom Jankovićem pa će ovaj pouzdani štoper i ove jeseni, baš kao i predhodnih, činiti još čvršću odbranu ekipe Kosmaja.

  • Posle kraće epizode u ekipi podno Avale, gde sam prošao pripremni period i odigrao nekoliko prijateljskih utakmica i prvog kola protiv BSK 1925, odlučio sam da se povučem i da odem u penziju – Ističe Jovičić. – Odmarao sam tri meseca i za to vreme se uželeo fudbala. Bilo je dosta ponuda, gde bih nastavio karijeru, ali srce je presudilo i vratio sam se u Kosmaj.
  • Opet ste na istom zadatku?
  • Najviše zasluga za moj povratak pripada treneru Siniši Jankoviću, koji je bio uporan u želji da se vratim, ali i pojedini igrači. Posle sastanka sa predsednikom kluba Goranom Gagićem, našli smo zajednički jezik i prihvatio sam ponudu. Ekipa je ostala ista, što se tiče onih starijih igrača. Doveli smo četiri bonusa iz omladinske ekipe Sopota, koji su se odlično uklopili u rad trenera. Čekamo još nekoliko pojačanja, da bi kompletirali ekipu, Cilj nam je da ostanemo u ligi, mislim da imamo tim i iskustvo igranja u Beogradskoj zoni, to smo predhodne dve sezone i dokazali – jasan je Jovičić.

Preporuka

Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira Vojinovića

U Svečanoj sali GO Zvezdara održana je promocija knjige Sveta Gora i Svetogorci, autora Slavomira …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *