petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Neka se spremi zona

Neka se spremi zona

Korpulentni golgeter bez mane i straha, Filip Šebek, obeležio je minulo prvenstvo u Prvoj beogradskoj ligi. Davao je golove kao od šale i stigao do kote 37, iako je odigrao nešto više od 20 utakmica, u proseku gotovo dva po utakmici. On je hteo loptu, a i ona njega. Došlo je vreme za korak napred, jer je ekipa Boleča ostvarila plasman u Beogradsku zonu. Šebek kao da želi da se i u novoj ligi dokaže kao golgeter. Ekipa vredno radi pod rukovodstvom trener Srđana Teofilovića.

      –        Prvo bi želeo da  čestitam saigračima na dominaciji u Prvoj beogradskoj ligi – zadovoljan je Šebek. –  Vrlo uspešna sezona za mene, postigao sam 37 golova. Imao sam velikku podršku saigrača, iz utakmice u utakmicu smo dominirali, pretrpeli samo jedan poraz i sasvim zasluženo prvi prošli kroz cilj. Nije lako biti prvi kada u ligi ima manje klubova, jer je svaka utakmica kvalifikaciona, jedan kiks može da odnese prvenstvo, na našu sreću u gotovo svim  utakmicama  odigrali smo odgovorno, pa rezultat nije izostao.

      –        Zona je daleko veći izazov?

      –        Bitno je da se što pre okrenemo  Beogradskoj zoni. Cilj će nam biti opstanak, doveli smo nekoliko pojačanja. Gledamo da se što bolje pripremimo, odigrati nekoliko kontrolnih mečeva i verujem da možemo da obezbedimo opstanak, prvi put u istoriji našeg kluba. Siguran sam da možemo ravnopravno da se nosimo sa mnogim klubovima u ovom stepenu takmičenja, naša je prednosti jedinstvo, većina igrača je iz Boleča, pa nam je to  velika prednost. Nećemo razočarati naše navijače – uveren  je Šebek.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *