ponedeljak , 20 maj 2024
Početna / Sport / Fudbal / Oplenac gleda ka Srpskoj ligi

Oplenac gleda ka Srpskoj ligi

Fudbaleri Karađorđa se uveliko pripremaju za start jesenjeg dela prvnstva, predvođeni novim trenerom Zoranom Vesovićem iz Aranđelovca. Ovaj fudbalski stručnjak je i ranije predvodio klub iz Topole. Sada se dogovorio sa direktorom kluba Sašom Vujičićem i predovodiće ovaj tim u narednom periodu. Iz Karađorđa je otišlo pola tima, tu su i novajlije, pa je potrebno vremena za uigravanje. Jedan od starosedeoca je golman Aleksa Bondžić koji se već odomaćio u ovom klubu.

      –        Ne plašimo se nikoga i želimo da u svaku utakmicu ulazimo kao favoriti – ističe odlični golman Bondžić. –  Ambicije su nam velike, možda i najveće od kada sam u ovom klubu, a ovo je treće sezona, kako činim deo kluba podno Oplenca. Osećam se kao domaći igrač. Zadovoljan sam dodadašnjim delom priprema i mislim da možemo da budemo ozbiljni konkurenti za viši rang, jer Topola kao grad zaslužuje, da ima klub u Srpskoj ligi.

      –        Ova je liga dosta neobična, stalno se skraćuje?

      –        Naučili smo dosta toga u predhodnom periodu, igralismo u talasima, nismo imali kontinuitet, vreme je da dokažemo da imamo kvalitet za više oe Podunavsko-šumadijske zone. Ove je godine ispalo čak pet ekipa, tako će biti i sledećeg leta, jer se pravi liga od 12 klubova. To sigurno remeti planove mnogim ekipama, ali mi moramo brzo da se prestrojimo. Dokazaćemo da vredimao – jasan je Bondžić..

Preporuka

Otvorena Jagnjijada u Jagnjilu

Trodnevna tradicionalna manifestacija, Jagnjijada u Jagnjilu otovorena je večeras. Ova manifestacija trajaće do nedelje do …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *