utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Milić protiv svojih

Milić protiv svojih

Posle nekoliko godina, fudbaleri OFK Mladenovca će ponovo istrčati na stadion na Lionu. Domaći Hajduk će u nedeljnom prepodnevnom matineu,  ugostiti klub sa Seltersa. Mladenovčani su dobro radili u pripremnom periodu i spremno dočekuju prvo jesenje kolo, na drugoj strani domaći su se ovog leta vratili u Beogradsku zonu, što je prilika ljubiteljima fudbala da uživaju u dobroj igri. Napadač OFK Mladenovca Vladimir Milić je ranije nastupao za ekipu Hajduka, ovog puta biće u ulozi gosta.

     –         Dobro smo odradili pripremni period – ističe Milić. – U prošlom smo prvenstvu igrali od sjaja do očaja, imali smo neverovatnih padova u igri, u nekim utakmicama smo od gotovog pravili veresiju. Mislim da su naši mladi igrači iskusniji za jednu takmičarsku godinu. Dres Mladenovca obavezuje da moramo da razmišljamo o vrhu tabele. I ove godine Beogradska zona će biti ozbiljno takmičenje. Važno je da nas mimoiđu povrede. Imamo nešto teži raspored, jer u prva dva meča koje gostujemo, rivali su Hajduk i Žarkovo, klubovi koji predstavljaju ozbiljne protivnike.

      –        Očekuje li se viši rang na  Seltersu?

      –        U ovom nam prvenstvu nije imperativ prvo mesto. Promenili smo i rukovodstvo. Na nama igračima je, pre svega ovim iskusnijim da damo veliku podršku mladim i perspektivnim. U klubu je  u ovom trenutku prioritet obnova infrastrukture, ali to ne znači da će biti zapostavljeni ostali segmenti OFK Mladenovca. Oslonili smo se na sopstveni igrački kadar, jer su svih igrači iz Mladenovca, to je svakako prednost, jer će i navijači dati dodatnu podršku – jasan je Milić.

Mladenovčani su tokom leta doveli nekoliko igrača, koji su ranije nastupali za OFK Mladenovac, Marić, Stanković, Blagojević, Janković, Rajković, Planić i Ninković, predstavljaće, mnogi veruju pravo osveženje za klub sa Seltersa.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *