utorak , 23 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Predavanja Stojčevskog i Katića

Predavanja Stojčevskog i Katića

U Velikoj sali GO Mladenovac je održan seminar za fudbalske trenere. Predavači su bili fudbalski trener Srđan Stojčevski na temu periodizacija u fudbalu i Brako Katić koji je objasnio ulogu trenera golmana u sturčnom štabu.


Mladenovački treneri pomno su pratili predavanja ovih fudbalski stručnjaka, Stojčevskog koji je bio trener kadeta Crvene zvezde i nekoliko klubova Prve lige Srbije i Katića koji je takođe bio trener golmana u Crvenoj zvezdi, ali i u inostranstvu, pre svega u Turskoj.

– Fudbalska periodizacija podrazumeva planiranje svih fudbalski aktivnosti koje imaju za cilj da obezbede optimalan razvoj svih performansi – istakao je Stojčevski – Trener mora da uzme u obzir sledeće stvari, u planiranju svih ativnosti, uzrasnu kategoriju, objektivne zadatke za određenu kategoriju, nivo performansi, takmičenja liga ili kup, moguće nacionalne timske aktivnosti, broj trenažnih jedinica u nedelji i ostale obaveze igrača, kao što su škola, povrede, tolerancije…

Mladenovački treneri su uzeli aktivno učešće na ovom seminaru, imali su i dosta pitanja za predavače, ali i konstatacije o pojedinim detaljima.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *