petak , 29 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Mladi predstavljaju budućnost na Seltersu

Mladi predstavljaju budućnost na Seltersu

Dobra generacija omladinaca OFK Mladenovca, već zauzima ove jeseni svoje mesto u najboljem sastavu seniorskog tima. Đorđe Planić, Mladen Janković i golman Aleksa Pešić već su u nekoliko mečeva bili u startnoj postavi ekipe podno Kosmaja. Tri pobede i dva remija je učinak ekipe sa Seltersa, iako su imali izuzetno težak raspored. Ovog vikenda još jedan od favorita za visok  plasman gostuje u Mladenovcu, ekipa Leštana je do sada ostavarila je dobre rezultate.

          –    Prošlonedeljni kiks u Barajevu je samo splet okolnosti, ili bolje rečeno jedan loš dan – ističe Planić. – Svakog protivnika treba ispopštovati, tako su nas učili od pionira, pa je tako i sada kod šefa prvog tima Gorana Spasića. Mi mladi dobro pratimo ritam utakmica, igramo za prvi tim, a po potrebi uskačemo i u omladinski sastav. Ponikao sam u OFK Mladenovcu, od malena prošao sve kategorije na Seltersu. Poslednju godinu sam nastupao za mlađe omladince Rada, ali sam se vratio u svoj rodni grad i želim da sa saigračima ostavario uspešnu jesen.

            –  Novi rival u subotu je ekipa Leštana.

           –   Ekipa Leštana je u prvih  pet kola pokazala da igra dobar fudbal, tabela to i dokazuje, ispali su iz Srpske lige, ali i promenili tim, verovatno u želji da se opet vrate u viši rang. I mi igramo dobro, i teško da iko može da računa na sigurne bodove sa Seltersa, nećemo se predavati do kraja jeseni. Hoćemo da budemo u vrh Beogradske zone – jasan je Planić.

Minulog vikenda Planić je izostao iz sastava, jer je predhodni dan proslavio punoletstvo. Ovog vikenda biće na raspolaganju treneru Spasiću. Iz kola u kolo sve je više omladinaca koji se nameću, zaslužuju to, jer su u prvenstvenoj utakmici u okviru omladinske lige Begrada na Seltersu, pobedili ekipu Teleoptika,  rezultatom 2:1.

Preporuka

Obeležena godišnjica NATO bombardovanja

Danas su predstavnici GO Mladenovac i udruženje boraca položili vence, povodom 24. marta dana bombardovanja, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *