utorak , 16 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sremčici petarda na Seltersu

Sremčici petarda na Seltersu

Mladenovčani su dočekali Sremčicu u ovkiru 10. kola zonske lige Beograda i upisali ubedljivu pobedu rezultatom 5:2. U sezonama iza nas, dueli između današnjih protivnika imali su veliki značaj, tako da je ovo važna pobeda za domaće.

Domaći su stigli do prednosti već u 15. minutu, Stevanović je uputio centaršut a Krstić glavom prosledio loptu kapitenu Matejiću koji je pogodio dalji ugao. Nakon pola sata igre, Milenković je izbacio Matovića po strani koji je centrirao i pogodio Savića koji je glavom poravnao rezultat pored tri igrača domaćih. Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 1:1.

Mladenovčani su već početkom drugog dela stigli do nove prednosti, Milić je osvojio loptu na trideset metara od protivničkog kola, sam probio kroz odbranu Sremčice, izašao na Jovanovića i matirao ga. Nedugo zatim, ponovo slabo postavljenu odbranu domaćih iskoristili su gosti, Savić je uposlio Matovića koji je poravnao rezultat po drugi put na meču. Nakon sat vremena igre, domaći su ponovo poveli, Blagojević je kvalitetno centrirao a Krstić je glavom sjajno pogodio mrežu Sremčice. U 68. minutu, bek gostiju Subašić srušio je Tešića, sudija je pokazao na belu tačku i pokazao Subašiću drugi žuti karton, pa ga zatim isključio sa meča. Matejić je preuzeo odgovornost, ali je Jovanović pročitao njegovu nameru i sačuvao svoju mrežu. Sa igračem manje, gosti su bili nemoćni, Tešić i Matejić su kombinovali da bi kapiten domaćih ubacio loptu u sredinu za Krstića koji je prmio loptu pa postigao gol za 4:2. Konačan rezultat postavio je Tešić, Stevanović je centrirao nakon ubačene lopte iz auta, Matejić je vratio na prvu stativu a Tešić se poklonio i upisao se u listu strelaca.

OFK Mladenovac u narednom kolu gostuje ekipi Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga.

V. Stanković

Preporuka

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *