četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Voždovima komšijski derbi

Voždovima komšijski derbi

Nakon prošlonedeljne pobede protiv komšijske Šumadije, ove nedelje su gostovali drugoj ekipi iz Aranđelovca (OFK Aranđelovac) i upisali još jednu pobedu minimalnim rezultatom.

Gosti su bolje otvorili meč i imali veliki broj dobrih prilika preko Najdanovića u dva navrata, Živkovića i Dulanovića, ali su bili nedovoljno koncentrisani u završnici. Najbolju i jedinu priliku za domaće imao je kapiten Veličković kada je ostao sam nakon centaršuta Miloševića, ali je glavom šutirao blizu stative. Glavni arbitar ovog susreta Srećko Stojadinović napravio je veliku grešku kada nije dosudio očigledan prekršaj Miloševića nad Todorovićem u kaznenom prostoru domaćih.

Nakon sat vremena igre, bek Karađorđa Lazarević uzeo je loptu nespretnom Miloševiću i uposlio Stanojevića koji je pogodio dalji ugao gola Blagojevića za 0:1 (61). Stanojević je propustio priliku da postigne i drugi gol na meču posle Radenkovićevog centaršuta, šutirao je glavom preko prečke. Samo pet minuta kasnije, nakon ubačene lopte od strane Todorovića, Stanojević je glavom spustio loptu za Vukovića koji se slabo snašao pred golom OFK-e. U poslednjem minutu regularnog toka meča, zbog odugovlačenja, štoperu gostiju Živkoviću pokazan je drugi žuti karton, pa zatim i crveni karton.

U narednom kolu fudbaleri Karađorđa dočekuju drugoplasiranu ekipu VGSK iz Velikog Gradišta.

Preporuka

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *