petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Rajković sinonim za borbenost

Rajković sinonim za borbenost

Nikola Rajković (23), od povratka na Selters, beleži sjajne partije i utisak je da ostavlja srce na terenu i to iz meča u meč. Blizu smo zimske pauze, kakvi su utisci do sada?

–          Ulazimo u samu završnicu prve polusezone, 13 kola je iza nas, u 10 smo ostali neporaženi, što je jasan  pokazatelj da smo ekipa za gornji deo tabele. Nismo zadovoljni trenutnim  mestom  na tabeli, ostaje žal za nekim ispuštenim bodovima, ali ne pobeđuju uvek bolji –  iskren je Rajković.

Razočaravajući remi kod kuće sa Komgrapom?

–          Na susretu minulog vikenda na našem Seltersu protiv Komgrapa, ušli smo jako raspoloženi nakon osvojenih tri boda na teškom gostovanju Šušnjaru. Od samog starta išli smo isključivo na pobedu, imali smo veliki broj prilika u prvom poluvremenu, falilo nam je koncentracije u završnici da bi meč krenuo tokom koji smo želeli. Gosti su poveli iz prvog šuta na utakmici, tu smo potonuli, ali ne za dugo. Sredinom drugog dela, propust glavnog arbitra i nedosuđen čist jedanaesterac za nas, nije nas omeo da u završnici mojim golom upišemo „samo“ bod kod kuće.

Za kraj, derbi sa Zucama, igraš protiv svojih, imali li emocija?

–          Atmosfera je na dobrom nivou, gura nas napred, cilj je šest bodova u poslednja dva kola. U nedelju gostujemo Boleču a u derbiju poslednjeg kola dočekujemo Zuce. Klub i mesto u kojem sam odrastao i sa kojim sam prošao mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka, ali putevi su nam se razišli. Dobro poznajem veći deo tima, to su odlični igrači, kvalitetna ekipa što su pokazali i velikim delom prošle sezone a i ove. Emocija nema, daću sve od sebe, odlučni smo da odigramo dobro i da pobedimo – fokusiran je štoper sa Seltersa.

V. Stanković

Preporuka

Lokalni izbori u Mladenovcu 02. juna

Konačno je završena saga oko lokalnih izbora u Srbiji. Danas je predsednica Skupštine Srbije, Ana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *