petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vujetić u nadoknadi za bod Boleča

Vujetić u nadoknadi za bod Boleča

U meču 14. kola Zonske lige Beograda, na gradskom stadionu i Vinči, Boleč je kao domaćin dočekao OFK Mladenovac i odigrao nerešeno 2:2.

Domaći su prvi pripretili, Šebek je uposlio Jovanovića koji je stigao do lopte pre Marića, ali nije imao vremena da uputi kvalitetniji udarac. U 11. minutu, nakon ubačene lopte iz auta, Stojsavljević je najpre sačuvao loptu pored dva igrača gostiju a zatim sjajno centirao i pogodio Šebeka koji je doneo prednost domaćima. Sredinom prvog dela, gosti su imali najbolju šansu, nakon kombinacije Rajkovića, Matejića i Stojanovića, Stojanović je proigrao kapitena koji je šutirao levom nogom po zemlji, ali je Radojević sjajno odbranio nogom u stilu rukometnog golmana. Nakon nešto više od pola sata igre, sa dvadeset pet metara, kratka kombinacija iz slobodnog udarca i žavršni šut na gol Stojanovića koji je bio precizan i izjednačio (33).

U završnici meča, Borikić je odbio loptu a Vujetić slabo reagovao i ostavio rezervistu Sokolovića samog na golmana domaćih koji je pogodio za vodstvo OFK Mladenovca (80). Duboko u sudijskoj nadoknadi, tačnije u 96. minutu, Mladenović je ubacio loptu iz auta, J. Trajković pokušao da šutira, lopta je stigla do Vujetića koji je spretno reagovao i doneo bod Boleču.

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, Boleč gostuje Komgrapu, dok Mladenovčani u derbiju dočekuju Zuce.

Preporuka

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *