petak , 19 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Janković najveće pojačanje

Janković najveće pojačanje


Pripreme OFK Mladenovca su u punom jeku. Pod dirigentskom palicom novog šefa struke, Siniše Jankovića i njegovog pomoćnika Slaviše Planića, igrači dobro gaze. Mladu ekipu sa Seltersa predovi kapiten Matejić(37), i nešto mlađi Milić, golman Marić i braća Stevanović. Ostali igrači su uglavnom dosta mlađi, a veliki broj još uvek imaju pravo nastupa za omladinski sastav. Pripreme se odvijaju na terenu Radničkog PDM, pa će uskoro početi i sa igranjem kontrolnih utakmica.

  • Najveće pojačanje ove zime je dolazak Siniše Jankovića, novog šefa struke, mislim da odlično poznaje ovaj tim, jer je sa nekim igračima i nastupao za OFK Mladenovac – ističe pomoćni trener Planić. – Dobro poznaje ovu ligu, jer je bio trener Kosmaja, pa mnogi od njega mogu dosta da nauče. Napustilo nas je samo tri igrača, omladinci su stariji za nekoliko meseci, a već su tokom jeseni nastupali za prvi tim, biće im ovog proleća sjajna škola za napredovanje. Nalazimo se na sedmom mestu prvenstvene tabele, dobra je to prilika da damo šansu omladincima, kako bi stekli iskustvo i od leta bili važan faktor u pokušaju napada na Srpsku ligu. Naša je prednost što su svi igrači ponikli podno Kosmaja, pa nemamo problema kada je međusobna komunikacija u pitanju.


Mladenovčani ovog proleća u uvodnim kolima imaju težak raspored. U prvom dočekuju Hajduk, potom gostuju lideru iz Padinske skele, dočekuju OFK Žarkovo, pa putuju na Dorćol, sve biši članovi Srpske lige Beograd. Sa dve pobede, u ovim kolima, biće sasim zadovoljni.

Preporuka

Veliko priznanje Milanu Mirčiću, nagrada grada Beograda

Mladenovčanin Milan Mirčić dobio je danas veliko priznanje, nagradu grada Beograda za 2023 godinu iz …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *