petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Vrtić čuva Selters
Krstić okružen igračima Železničara(Smederevo)

Vrtić čuva Selters

Fudbaleri OFK Mladenovca, najmlađi u Beogradskoj zoni ulaze u završni deo priprema. Šef stručnog štaba Siniša Janković,  računa na kompletan omladinski sastav kluba sa Seltersa, uz njih,  tu su i nekoliko iskusnh igrača, što će činiti tim, koji će se ovog proleća boriti za bodove. Jedan od iskusniji Momčilo Krstić(24), već nekoliko godina čini deo kluba podno Kosmaja, veruje i da sa ovom mladom ekipom, OFK Mladenovac može da ostvari dobre rezultate.

     –         Svesni smo da imamo mlad tim – jasan je Krstić. – Ali to mora da bude naša prednost, a ne hendikep, pa i ja sam pre nekoliko sezona bio u njihovoj koži. Dali smo im punu podršku, mi saigrači, ali i stručni štab. Nalazimo se na sredini tabele, imamo 24 boda. Jesenas smo igrali promenljivo, u nekim mečevima sjajno, ali protiv ekipa koji imaju slabiju reputaciju smo podbacili, nadam se da smo u tim utakmicama uočili greške, koje moramo da ispravimo.

     –         Tim je dosta podmlađen, omladinaca na pretek?

     –         OFK Mladenovac je klub sa reputacijom jer smo ranije  igrali i u višem rangu. Na nama je da tu reputaciju obnovimo, ovog proleća izbegnemo nerešene utakmice, jer smo ih jesenas odigrali čak šest. Ove je godine Beogradska zona dosta kvalitetna, ima ekipa koje su u prošlosti igrali Srpsku ligu, sada opet žele plasman u viši rang. Mi se nećemo predavati protiv svakog protivnika odigrati na pobedu pa šta bude. Verujem da možemo da obeležimo proleće dobrim igrama i pobedama.

OFK Mladenovac ima u uvodnim kolima prolećnog dela težak raspored. U prvom kolu na  Selters stiže ekipa Hajduka, potom odlaze u goste lideru  u Padinsku Skelu, u trećem dolazi OFK Žarkovo, a u četvrtom gostuju na Dorćol, sve sami favoriti.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *