četvrtak , 25 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Lokosi slavili na Seltersu

Lokosi slavili na Seltersu

Fudbaleri OFK Mladenovca dočekali su ekipu Lokomotive na svom Seltersu i poraženi su minimalnim rezultatom 0:1. Pre početka meča, minutom ćutanja odali smo čast Saši Stojkoviću, poznatijem kao Šogun.

Domaći su u prvom poluvremenu bili dosta kvalitetnija ekipa, ali nisu imali sportkse sreće da na poluvreme odu sa prednošću. Več u 4. minutu meča, nakon Stojanovićevog centaršuta, Rajković je glavom pogodio prečku. Potom je sjajnu priliku imao Stojanović, kada ga je Milić proigrao na fantastičan način, lob pasom preko odbrane a mladi vezista je šutirao, lopta je prošla golmana gostiju, ali ne i igrača koji je stajao iza njega. Veliki propust glavnog arbitra Miloša Pavlovića viđen je sredinom prvog dela kada je propustio da dosudi jedanaesterac nakon prekršaja nad Krstićem.

Sredinom drugog dela, tačnije u 64. minutu, Đurović je dobro probio, Stevanović ga je nespretno nagazio i sudija je pokazao na belu tačku. Siguran u izvođenju bio je Radosavljević. U poslednjim trenucima meča, Krstić je proigrao Matejića koji je izašao na golmana, pokušao da ga „bocne“, ali je lopta pogodila Stojića u leđa i odbila se u polje.

Mladenovčani u narednom kolu gostuju komšijama, tačnije ekipi Kosmaja iz Ralje.

Preporuka

Rađanje novog lidera na Seltersu

Nikola Kostić (24) je vezni fudbaler i od ove sezone ponovo brani boje OFK Mladenovca. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *