utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Kazne na terenima Beogradske zone

Kazne na terenima Beogradske zone

Fudbalski savez Beograda nastavlja sa sprovođenjem oštre politike protiv neregularnosti u takmičenjima pod ingerencijom FSB i posle prošlonedeljnih izrečenih kazni klubovima Srpske lige Beograd, nakon sprovedene istrage donete su odluke o kaznama za klubove Zonske lige Beograd. FS Beograda će nastaviti da se svim silama bori za fudbal i regularnost u njemu i naredne sezone.

Na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda, i dokaza koji su dostavljeni disciplinskom sudiji Zonske lige Beograd, donete su sledeće odluke:

– Kažnjava se fudbalski klub Zuce 2019 iz Sopota oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 27. kola Zonske lige “Beograd” odigrane dana 17.05.2023. između FK Napredak i FK Zuce 2019.

– Kažnjava se FK Barajevo iz Barajeva oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 20.05.2023. između FK Šušnjar i FK Barajevo.

– Kažnjava se FK Šušnjar iz Konatica oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 20.05.2023. između FK Šušnjar i FK Barajevo.

– Kažnjava se FK Napredak iz Medoševca oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 26. kola Zonske lige “Beograd” odigranoj dana 14.05.2023. između FK Boleč i FK Napredak.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *