ponedeljak , 29 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Voždovi nišane vrh tabele

Voždovi nišane vrh tabele

Sve je manja Podunavsko-šumadijska zona, ove jeseni imaće samo 12 klubova. Starosedeoci, fudbaleri Karađorđa iz Topole, ulaze u jesen sa ciljem da već od starta krenu u žetvu bodova, kao što je bilo i minule jeseni. Direktor kluba Saša Vujičić je zadovoljan dosadašnjim radom i zalaganjm igrača, kako na treninzima, tako i na prijateljskim utakmicama.

  • Sa pripremama smo počeli po planu, igramo utakmice sa jakim rivalima, kako bi se novoformirani tim što bolje uigrao, a igrači adaptirali na novu sredinu – ističe Vujičić.- Zadovoljan sam zalaganjem igrača na treninzima, ali i sa načinom kao to realizuje trener Stašević. Novim igračima želim da što pre uđu u takmičarski ritam i prihvate način na koji se kod nas radi i ponaša, tako da sam siguran da će i u ovoj sezoni rezultati biti na visokom nivou.
  • Šta očekujete od naredne jeseni?
  • Klub ima želju da ostvari visok plasman, shodno tome smo i dovodili igrače u ovoj letnjoj pauzi. Zahvaljujem se svima koji pomažu rad i postojanje našeg kluba, najviše lokalnoj samoupravi SO Topola, ali i pravnim licima koja naspodržavaju i naš rad sa mlađim kategorijama čine uspešnijim – jasan je Vujičić.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *