četvrtak , 2 маја 2024
Početna / Uncategorized / Matejić kao vino

Matejić kao vino

Dvadesetdve godine seniorskog staža je iza Darka Matejića, kapitena OFK Mladenovca, debitovao je sa 16. godina u Beogradskoj zoni za Radnički PDM iz Mladenovca i još uvek odoleva zubu vremena. Predvodi ekipu koja ove jeseni igra čudan fudbal, favoriti padaju, autsajderi se slade, to je posledica promenljive igre ekipe sa Seltersa. Oni iz vrha su položili oružje: OFK Budućnost, Ravna Gora Barajevo, Umka i Šušnjar su ostali kratkih rukava protiv ove ekipe.

  • U dosadašnjem delu jeseni smo odigrali dosta promenljivo – jada se iskusni Matejić. – Pobeđujemo ekipe iz vrha, a pravimo kikseve protiv „slabijih“ i lošije rangiranih od nas. To govori da imamo nešto, ali, ipak, nam fali to nešto, kako bi vezali nekoliko pobeda u nizu i učvrstili se u sam vrh tabele. Svakako, da smo mogi i morali bolje, zadovoljan bi bio da ostvarimo pobede u preostala dva meča, kako bi smanjili razliku za vodećim ekipama.
  • Do kraja jeseni ostalo je još dva kola?
  • U subotu dočekukjemo ekipu Napretka iz Medoševca, sa ovim smo rivalom do sada u Beogradskoj zoni igrali kvalitetne i neizvesne utakmice, tako će biti i narednog vikenda. Imaju oni  dobar tim, nekoliko iskusnih igrača, B. Beljić i A. Marinković već godinama su perjanice ove ekipe, igrali su i u višem rangu, ali mi nemamo više prava na grešku. Pobeda protiv Napretka i u poslednjem jesenjem kolu protiv Hajduka na Lionu, spasiće nam ovaj deo sezone – siguran je Matejić.

Darko Matejić je u ovom trenutku, pravi primer odnosa prema treningu i igri na terenu, golgeter i štoper, po potrebi vezni i golman, kroz svoju karijeru u klubovima Prve lige Srbije, Beogradskske, ali i takmičenju Zapadne Srbije, kao i tri godine nastupa na Islandu za ekipu Aegir, dokazao da je kao vino, što je stariji to je bolji.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *