subota , 27 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Sloga i Zrinjski igrali za Borac, Vidić samo pogadjao stative
Dejan Vidić, crveni dres

Sloga i Zrinjski igrali za Borac, Vidić samo pogadjao stative

Sve više neizvesnoti u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Danas su derbi igrali Sloga iz Doboja u čijim redovima je u prvoj postavi nastupilo šest igrača iz Sbije i ekipe Zrinjskog iz Mostara koji su u prvih jedanaest imali četiri igrača iz Hrvatske i još četiri na klupi. Burna utakmica je završena 1-1, što je najviše odgovoralo ekipi Borca iz Banjaluke, koji sada na prvom mestu uz utakmicu manje ima čak šest bodova više od Zrinjskog.

Utakmica u Doboju je bila dosta napeta, pokazano je čak osam žutih i tri crvena kartona, dva za Slogu i jedan za Zrinjski. Gosti su do prednosti stigli u 81. minutu iz penala, domaći su izjednačili u petom minutu sudijske nadokande za končanih 1-1.

Vodeći strelci lige Bilbija iz Zrinjskog postigao je 17 golova, dok je Vidić iz Sloge 13 puta pogodio mrežu protivnika. Vidić je na ovom meču dva puta pogodio stativu, prvi put u petom minutu igre, a potom i u petom minutu nadoknade, posle njegove stative je Grabež postavio konačan rezultat. Predohodno je Bilbija iz sumljivog penala doveo goste u vodjstvo.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *