četvrtak , 2 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Berićetna jesen na Seltersu
Predsednik OFK Mladenovca Zoran Stevanović

Berićetna jesen na Seltersu

Fudbaleri OFK Mladenovca su ispali iz Srpske lige Beograda, ekipa podno Kosmaja u novo prvenstvo ulazi sa željom da se vrati među Srpskoligaše. U klubu veruju da će na Seltersu ove jeseni biti čvrst bedem, baš kao i prošle jeseni, kada je odbrana OFK Mladenovca, bila među najboljima u Srpskoj ligi, uz rame vodećim Teleoptiku i Brodarcu. Predsednik kluba Zoran Stevanović veruje da će se klub sa Seltersa vratiti tamo gde mu je i mesto.

  • Ispali smo, ali nismo konuli duhom – ističe Stevanović. – OFK Mladenovac je klub svetle tradicije i bez obzira u kom se stepenu takmiči, mora da napada vrh tabele. Tako će biti i ove jeseni. Hoćemo da se vratimo u Srpsku ligu. Neki igrači su otišli, nekoliko najiskusnijih smo uspeli da zadržimao, vratili smo igrače sa kojima smo pre više od dve godine ušli u Srpsku ligu. Nećemo olako odustati, bez obira što su nam konkurenti ozbiljna imena Beogradskog fudbala. Odavno ova liga nije bila izjednačenija, ali i kvalitetnija.
  • Prva dva jesenja kola igrate na svom Seltersu?
  • Igramo prve dve utakmice kod kuće, u prvom kolu nam dolazi Komgrap, koji već godinama igra ovaj stepen takmičenja, u drugom nam stiže novajlija iz Zuca, ekipa koja je tek ušla, ali ima kvalitetan tim, biće teško u oba meča, ali očekujemo važne bodove. Priključili smo prvom timu nekoliko najtalentovanijih kadeta, godište 2004, oni su perspektiva našeg grada i verujem da će kod trenera Spasića dobiti priliku za najboljih 11, kao što je već dobio Janković. Prvenstvo je dugo, biće prave prilike za ove mlade igrače – uveren je Stevanović.

LJubitelji fudbala u Mladenovcu, veruju da ekipa sa Seltersa, može da se umeša u borbu za sam vrh, ako ne direktno, da se makar kroz baraž, domogne Srpske lige Beograd.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *