utorak , 30 априла 2024
Početna / Sport / Trnavački biseri ovog vikenda

Trnavački biseri ovog vikenda

 

 

Ovog vikenda na redu su deveti Trnavački biseri, koji će u subotu i nedelju okupiti veliki broj dece iz celog regiona. U subotu od 12 sati je otvaranje likovne radionice Ja u sportu, takmičenje Topolskih osnovnih škola. A nešto kasnije i literalni radovi Zašto volim sport. Takodje u subotu je takmičenje u stonom tenisu i to od 13. sati pojedinačno. U 15 sati na programu je tenis. Od 18 sati je predvidjena utakmica i to pod nazivom Moja prva velika utakmica, za godište 2007 i mladje, protivnik je ekipa Kosmaja iz Ralje. Za 19 sati je predvidjeno takmičenje u pikadu.

Za drugi dan Trnavačkih bisera, predvidjen je sledeći program. Od 9,15 je otvaranje ove manifestacije. U 10 takmičenje ženski rukomet 2003/2004 i 2005/2006. U dve grupe rasporedjeno je šest ekipa u A su Metalac Gornji Milanovac, Atenica Čačak, Bekament Arandjelovac, u B grupi su Metalac Kraljevo, Rudar Kostolaca i Kolibri. U 2005/2006 igraju u A grupi Radnički 2005 Kragujevac, Radnički Svilajnac, Kolibri, u B grupi Bekament Arandjelovac, Metalac Kraljevo i Radnički Kragujevac.

Takodje za nedelju predvidjena su i ostala takmičenja, od 10,30 je kross za učenike osnovne škole u jednoj kategoriji je prvi i drugi razred, a u drugoj trčaće treći i četvrti, obe kategorije takmičiće se na 600 metara. Za 13 sati je predvidjen ručak, od 15 imaće takmičenje u skok u dalj muškarci i žene, od 16 bacanje kamena s ramena takodje muškarci i žene, a od 17 nadvlačenje konopca. Od 18,30 biće održano proglašenje pobednika, za prvo, drugo i treće mesto u ekipnoj konkurenciji  predvidjene su diplome, pehari i medalje, a za pojedinačnu konkurenciju diplome i medalje.

 

 

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *