subota , 3 децембра 2022
Početna / Kultura i obrazovanje / Upoznajmo čari Beogradske tvrdjave

Upoznajmo čari Beogradske tvrdjave

Svih šest objekata na Beogradskoj tvrđavi ponovo će od 31. marta, nakon završene zimske pauze, biti dostupni za posetioce, a od subote, 1. aprila, počeće sa radom i Dino park – „Jura avantura”.

Park će biti otvoren svakodnevno, od 10 do 20 časova. Cene ulaznica iste su kao i prošle godine – 350 dinara za odrasle i 250 dinara za decu do 15 godina. Za mališane do dve godine ulaz je besplatan.

Ulaznice za šest objekata (Kula Nebojša, Veliki barutni magacin, Vojni bunker, Rimski bunar i Sahat-kula) mogu se kupiti na prodajnim mestima na Beogradskoj tvrđavi: u Galeriji Stambol kapije i u Kuli Nebojša.

Osim pojedinačnih karata, JP „Beogradska tvrđava” nudi posetiocima i kupovinu objedinjene ulaznice za pet objekata na Beogradskoj tvrđavi (Kulu Nebojšu, Sahat-kulu, Rimski bunar, Veliki barutni magacin i Vojni bunker) po ceni od 450 dinara (puna cena za pet pojedinačnih karata je 700 dinara), a za studente, đake i penzionere cena je 350 dinara. Objedinjena ulaznica nije vremenski ograničena i ne podrazumeva posetu svim objektima u istom danu.

Sahat-kula, Rimski bunar, Veliki barutni magacin, Vojni bunker i Kazamati Vojnog muzeja otvoreni su svakodnevno od 11 do 19 časova, a Kula Nebojša radi od srede do nedelje od 11 do 19 časova.

Preporuka

Mladenovčani testiraju OFK Sofiju

Medjunarodnu prijateljsku utakmicu odigraće sutra OFK Mladenovac protiv ekipe OFK Sofije, koja se takmiči u …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *