petak , 26 априла 2024
Početna / Vesti / Saopštenje GO Mladenovac

Saopštenje GO Mladenovac

Grupa N.N. lica je u noći između subote i nedelje izvršila neovlašćen upad u prostorije SRC „LJubomir Ivanović Gedža“. Tom prilikom pomenuta grupa lica napravila je video zapis unutrašnjosti prostorija Sportskog centra gde se nalaze paketi hemije nabavljeni kroz projekat gradske opštine Mladenovac „Za Mladenovčane“, a koji će se sukcesivno deliti korisnicima koji se nalaze na evidenciji Centra za socijalni rad, udruženjima koja se bave potrebama socijalno ugroženih lica, i drugim socijalno osetljivim kategorijama.

Namera osoba koje su na protivzakonit način izvršile upad u prostorije Sportskog centra bila je da diskredituju legitiman i nadasve potpuno legalan projekat GO Mladenovac. Motiv za ovakav čin potpuno je političke prirode. Naime, pomenuta grupa pokušala je da, degradirajući ovaj projekat i naše sugrađane koji se nalaze u stanju socijalne potrebe, pridobije jeftine političke poene. Delovanje kandidata za odbornike i simpatizera liste Dragana Đilasa krajnje je skandalozno i protivzakonito. Objavljujući na društvenim mrežama letak u kojem u ime gradske opštine Mladenovac pozivaju građane na dodelu besplatnih paketa, omalovažili su i za svoje prljave političke igre iskoristili građane kojima je potrebna socijalna pomoć i zloupotrebili ime gradske opštine Mladenovac. Pravi motiv zakazivanja termina u kojem bi se građani okupili ispred Sportskog centra je održavanje političkog skupa pripadnika liste Dragana Đilasa. Kako se do sada pokazalo da političkim skupovima liste Dragana Đilasa prisustvuje tek nekolicina građana Mladenovca, ovakva obmana i prevara bila je jedini način da se obrate većem broju Mladenovčana. Da li je Dejan Čokić simbolično zakazao ovaj skup baš ispred SRC „LJubomir Ivanović Gedža“ da bi Mladenovčanima i radnicima ove ustanove objasnio kako i zbog čega je ovu ustanovu doveo do ruba propasti sa dugom od 100 miliona dinara a radnike na ivicu egzistencije ne isplaćujući im plate gotovo 3 godine.

 

Gradska opština Mladenovac obaveštava građane da je reč o LAŽNOM POZIVU i samo još jednoj u nizu obmana ove političke grupacije. U svojoj prljavoj političkoj kampanji oni su izvršili više krivičnih dela. Gradska opština Mladenovac podneće krivične prijave protiv svih aktera ovih događaja.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *