petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Miletić opet predvodi napad Lagentala

Miletić opet predvodi napad Lagentala

 

Napadač Jovan Miletić će i u narednom periodu predvoditi napad Lagentala. Mladenovčanin koji je u prolećnom delu nastupao za ovaj Švajcarski trećeligaš i ove jeseni predvodiće napad ovog kluba.
– Zadovoljan sam svojom igrom u Lagentalu, zadovoljni su i u klubu pa smo nastavili saradnju – ističe Miletić. – Kada sam u janurau ove godine stigao u Švajcarsku video sam da se radi o sjajno organizovanom klubu. Bili smo i na pripremama u Španiji. Istina, nalazilli smo se u donjem delu tabele pa smo morali da se borimo za opstanak. Sada je sasvim druga priča i verujem da mogu svojim igrama da doprinesem dobrim rezultatima kluba. Bez obzira što je ovo treće liga dobar je kvalitet i dosta se ulaže u klubove. Moja je samo da igram o svemu ostalom brinu u klubu.

– Kakva je razlika u treninzima?

– Nema u Švajcarskoj mnogo trčanja na „suvo“, kompletan trening se sprovodi sa loptom. Mnogo puta i više pretrčimo na ovakvom treningu. Švajcarci sve više ulažu u ovaj sport, utakmice su interesantne i uglavnom neizvesne, često se dešava da jedan detalj odluči utakmicu. Igramo sličan fudbal pa se mi iz Srbije brzo uklapamo. Nedostaje mi po malo grad Mladenovac, ali su obaveze na prvom mestu. Spreman sam za nove izazove.

Miletić je jedan od retkih fudbalera iz Srbije koji je nastupao za mlađe kategorije i Crvene zvezde i Partizana, kod seniora je nastupao samo za Šumadiju iz Jagnjila, Sopot, IM Rakovicu i GSP Polet Dorćol iz koga je minule zime stigao u Švajcarsku.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *