utorak , 19 марта 2024
Početna / Kultura i obrazovanje / Akademija Oxford, kursevi stranih jezika u Mladenovcu

Akademija Oxford, kursevi stranih jezika u Mladenovcu

Skoro svaka  osoba, koja aplicira za neki posao, da bi ispuinila zahteve potencijalnog poslodavca potrebno je da poseduje dokaz o poznavanju nekog stranog jezika. To se posebno odnosi na kompanije okrenute poslovanju sa stranim firmama, gde zaposleni na višim radnim pozicijama moraju da poznaju munimum jedan strani jezik.

I  to nije jedini razlog zbog koga bi trebalo pohađati kurseve stranih jezika, jer gde god da odete, to će vam sigurno značiti, te će svakako uticati i na kvalitet vašeg života. Takođe, to se odnosi i na decu i treba im što ranije dati mogućnost da steknu makar osnovna znanja engleskog jezika ili nekog drugog po želji.

U tom smislu je važno napomenuti da Škola stranih jezika Akademije Oxford Aranđelovac, u svojoj ponudi ima kurseve stranih jezika iza odrasle i za decu. Osim engleskog i nemačkog jezika, u ponudi imamo i italijanski, grčki i ruski, kao i francuski, španski i još mnogo drugih stranih jezika.

Akademija Oxford ne nudi samo kvalitetne edukacije po povoljnim cenama, nego svakom polazniku omogućuje i da ostvari pravo na pohađanje jednog od online kurseva i to potpuno besplatno.

 

 

Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle

Škola stranih jezika Akademije Oxford Aranđelovac organizuje nastavu i u potpunosti poštuje pravila, koja podrazumeva CEFR (The Common European framework for languages), odnosno Zajednički evropski referentni okvir za jezike.

Svako ko se odluči da pohađa bilo kurs nemačkog jezika, bilo engleskog, španskog ili nekog drugog stranog jezika, neće biti samo oduševljen kvalitetom nastave i vrlo konkurentnim cenama, nego i činjenicom da na poklon dobija jedan online kurs.

Polaznik treba da izabere da li će se upoznati sa pravilnim upravljanjem vremenom, brzim čitanjem ili veštinama prezentovanja, što su sve teme pojedinačnih online obuka, koje su na raspolaganju svakom polazniku potpuno besplatno. Naša škola nudi mogućnost svakome i da kroz kraći online kurs sazna šta su to mape uma i da nauči da ih praktično koristi.

Takođe je dostupna i besplatna online obuka za organizaciju učenja, kao iza tehnike pamćenja, a svako ko je zainteresovan može da pohađa i gratis online kurs pisanja za web ili blog.Polaznici, koji imaju sklonost ka pisanom izdržavanju ili žele da se upoznaju sa njime, mogu odabrati da bez ikakve nadoknade pohađaju online kurs kreativnog pisanja ili online kurs kreativnog pisanja za decu.

Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu

Škola stranih jezika Akademije Oxford Aranđelovac vodi računa i o najmlađim polaznicima. A njima su namenjeni kako kursevi nemačkog jezika za decu, isto tako i engleskog i mnogih drugih stranih jezika.

Deci će biti posvećena naročito pažnja, budući da se predavači koji vode ove kurseve sa puno pažnje biraju. U pitanju su sve to stručnjaci, koji su upravo za rad sa najmlađim polaznicima i specijalizovani, odnosno koji su stekli sasvim dovoljno iskustva u prenošenju znanja polaznicima tog uzrasta. Zato naglašavamoda će se oni maksimalno potruditi da predviđeno gradivo na najbolji mogući način deci prenesu, odnosno da aktivnosti tokom nastave usklade sa potrebama mališana konkretnog uzrasta.

Svakako će im biti dostupne aktivnosti, koje će im približiti gradivo na najbolji mogući način i omogućiti da svako ko bude pohađao kurs engleskog jezika za decu ili nemačkog, te bilo kog drugog, stekne dovoljno znanja za taj uzrast. Kasnije ta znanja mogu i da nadogradi,akroz pohađanje edukacija koje su namenjene nešto starijim polaznicima.

Upis na kurseve nemačkog i engleskog jezika

Potencijalni polaznici koji žele da pohađaju bilo kurs nemačkog, engleskog ili grčkog, odnosno norveškog jezika, bilo nekog drugog, moraju da se pridržavaju pravila Škole stranih jezika Akademije Oxford Aranđelovac i da se prvo prijave, a posle toga i da izvrše upis.

U ulici Ilije Garašanina broj 40 su smeštene prostorije ove škole. Radno vreme je u periodu od ponedeljka do petka između 08 i 17 h, kao i subotom od 09 do 14 časova.

U tom periodu bi trebalo svako zainteresovano lice da izvrši prijavu ili lično u prostorijama škole ili na broj telefona 060 034 34 63.

Naša škola nudi mogućnosti da svako od zainteresovanih na mail adresu arandjelovac@akademijaoxford.comkad god poželi da pošalje zahtevane podatke, u koje sem imena i prezimena kandidata, spada i datum njegovog rođenja i broj telefona.

Uz maksimalno poštovanje trenutno važećih epidemiološki mera je planirano da kursevi engleskog i nemačkog jezika, kao i bilo kog drugog, budu organizovani u prostorijama u prostorijama ove škole,a sve u skladu sa trenutno aktuelnom epidemiološkom situacijom koja je povoljnija. Ako u nekom trenutku dođe do promena, odnosno ako budu donete drugačije mere, Škola stranih jezika Akademije Oxford Aranđelovac će organizaciju kurseva svakako njima prilagoditi. Svakipojedinačni polaznik će na vreme da bude obavešten o svim eventualnim promenama u vezi sa organizacijom nastave.

Preporuka

Omladinac R – Mladost B 6:3, golovi i šanse

Domaći Omladinac iz Rajkovca pobedio je ekipu Mladosti iz Begaljijce, rezultatom 6:3, strelci su bili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *