utorak , 19 марта 2024
Početna / Sport / Fudbal / Moramo da pružimo više
Aistent kod gola protiv OFK Beograda. Vojislav Stojanović

Moramo da pružimo više

Pripreme OFK Mladenovca ulaze u završnu fazu. Prolećni deo prvenstva u Srpskoj ligi Beograd, biće izuzetno naporan. Zbog velikog broja utakmica, čak 19, odlučivaće i duža klupa. Mladenovčani se posle prvog dela nalaze na nezahvalnom 16 mestu, osvojili su 20 bodova, za opstanak je u prolećnom delu potrebno osvojiti, još najmanje 25.

Jedan od onih, od kojih u narednom periodu u klubu dosta očekuju je i mladi Vojislav Stojanović, na minuloj utakmici protiv Takova u Gornjem Milanovcu, je jedini pogodio mrežu domaćih i to odličnim šutem iz daljine. Na ovom meču je ekipa sa Seltersa zabeležila pobedu.

  • Propustili smo mnogo toga u jesenjem delu – ističe mladi Stojanović. – Bodovi su sa Seltersa odlazili i zbog naših propusta, u većem broju utakmicama nismo imali ni sportske sreće. Mnogobrojne utakmice koje smo izgubili sa golom razlike, moraju da nam budu nauk, kako se to ne bi dogadjalo i ovog proleća. Počeli smo pripreme na vreme. Dobro odradili ovaj prvi deo, ostaje nam samo da ugiramo linije i već od starta počnemo sa osvajanjem bodova.
  • Mnogi u Mladenovcu očekuju da i u narednom prvenstvu igrate Srpsku ligu?
  • Mladenovac zaslužuje ekipu u ovom stepenu takmičenja. Svesni smo toga i mi igrači. Stariji smo za šest meseci, uigraniji i zbog toga verujemo da možemo da pružimo više. Proleće je jedinstvena prilika da se mi mladi dokažemo. Teren je prava prilika za to. Svesni smo da su utakmice u ovom stepenu takmičenja, za nas veliki izazov – jasan je Stojanović.

Pored Stojanovića, kao bonusi, ovog proleća na raspolaganju treneru Nikoliću biće Stanković, Zarić i Đorđević, uz nešto starije Krstića i Kostića pokušaće da uz podršku iskusnih Matejića, Marića, Milića i Tešića, kao i novajlija sačuvaju status.

Preporuka

Kulturni program povodom manifestacije Slavski kolač

U Domu kulture u Vlaški, održan je kulturni program, a povod je manifestacija Slavski kolač, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *