petak , 3 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Nikolić: Čvrsta igra donosi spokoj
Trener OFK Mladenovaca: Zoran Nikolić, foto: Z. Lazarević

Nikolić: Čvrsta igra donosi spokoj

Samo nekoliko dana ostalo je do početka prolećnog dela prvenstva, u okviru Srpske lige grupa Beograd. OFK Mladenovac, baš, kao i veliki broj ekipa, imaju samo jednu ideju, kako sačuvati status ,kroz čak 19 prolećnih kola. Znanje, sreća, duga klupa, povrede i još mnogo toga odlučivaće o srpskoligaškom statusu.
Šef stručnog štaba OFK Mladenovca, Zoran Nikolić, veruje u ovaj tim i nada se uspešnom proleću.

  • Dobro smo radili tokom priprema – ističe Nikolić. – Ostvarili smo zacrtani plan. Angažovali smo i pojačanja i mislim da imamo tim sposoban, da ostvari opstanak. Nisu na pripremnim utakmicama razultati u prvom planu. Važno je da nismo imali teže povređenih igrača. Prvenstvo je dugo, već u martu igramo čak šest utakmica, bitno je da ostanemo hladne glave i pokušamo da osvajamo bodove i protiv ekipa koje se nalaze u donji deo tabele.
  • OFK Mladenovac je jesenas pobeđivao jače, gubio od slabijih?
  • Statistika kaže da je tako. Da bi ostavrili opstanak moramo da igramo čvrsto, da osvajamo bodove u nizu. Liga je dosta izjednačena. Na kraju će iz nje ispasti dosta ekipa. Mislim da smo spremni za ove izazove, Imamo tim sastavljen od mladosti i iskusva, mlađi igrači su iskusniji za jesenji deo i zbog toga verujem da možemo na kraju i da se radujemo. Vrlo je važna prva utakmica, u nedelju gostujemo Sremčici, igra se na terenu sa veštačkom travom i milim da i mi imamo šanse u ovom meču – uveren je Nikolić.
    Mladenovčani su jesen obeležili i po činjenici, da je na mečevima ovog kluba, palo najmanje golove u ligi(34). Teško su ih primali, još teže davali. Šestorica je napustilo ovu ekipu, nešto više je stiglo na Selters. Kvalitetniji ili ne, pokazaće vreme.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *