petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Đorđević: Opet kobni poslednji minut

Đorđević: Opet kobni poslednji minut

Po ko zna koji put su fudbaleri OFK Mladenovca, u minulom prvenstvu, primili gol u samoj završnici meča. I ovog puta na teškom gostovanju ekipi Crvene zvezde IBC, gol je pao u 90 minutu. Dobro su Mladenovčani odigrali ovaj meč, bili blizu tri vredna boda, ali je nepažnja u smoj završnici, po izuzetno lošem vremenu, doprinela da osvoje samo bod. I u predhodna dva meča ekipa OFK Mladenovca je olako izgubila bodove, prvo protiv Sremčice, kada im je poništen regularan pogodak, potom i na svom terenu protiv ekipe BSK 1925, gde su posle vođstva, primili gol i osvojili samo bod.

  • Ostaje nam žal za propuštenim bodovima, kod kuće portiv BSK-a 1925 i na gostovanju Crvenoj zvezdi IBC – ističe golman Marko Đorđević. – U oba meča igrali smo dobro, bili bliži pobedi, ali smo dopustili da protivnici izjednače i osvojimo samo dva boda. Dugo je prvenstvo, do kraja je ostalo još 16 kola. Sve naredne utakmice, za nas su kvalifikacione. Već u sledećem meču dolazi nam kvalitetna ekipa BASK-a. Jesenas smo kod njih poraženi 0:1, i u tom meču smo gol primili u završnici meča, kao i mnogo puta do sada. Kao da je ovo prvenstvo, za nas postalo ukleto.
  • Uspešno ste na golu u poslednja dva meča zamenili povređenog kolegu Marića.
  • Tu smo svi na istom zadatku, Marić je do sada branio odlično. Bez obzira što smo u donjem delu tabele, odbrana je i dalje među boljim u ligi. Zajedno sa trenerom Planićem dišemo kao jedan. Bez obzira ko je na golu, ovaj drugi navija za njega. Verujem da i mi golmani možemo mnogo toga da učinimo da ovog proleća sačuvamo srpkoligaški status. Moram da priznam, da do sada nismo imali ni sportske sreće, mnogo smo utakmica izigubili minimalni rezultatom, barem polovinu samo zaslužili makar bod – uveren je Đorđević.
    Mladenovčani ne mogu da se pohvale bodovnim saldom, ali činjenicom, da su protiv najboljih pet ekipa u ligi do sada primili samo jedan gol i to upravom protiv BASK-a, u 85 minuta iz penala. Muku Mladenovčanim su do sada zadavale ekipe iz donjeg dela tabele. Tako je bilo jesenas, baš kao i u prva tri prolećna kola. U klubu veruju da će se u narednim utakmicama i to promeniti.

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *