sreda , 6 децембра 2023
Početna / Sport / Fudbal / Djurinci iznad Kosmaja

Djurinci iznad Kosmaja


Fudbaleri ekipe Đurinaca, osvoji su prvo mesto u opštinskoj ligi Sopota i na taj način ostvarili pravo da učestvuju u takmičenje, u Prvoj beogradskoj ligi grupa „C“. U konkurencij 14 ekipa, odigrali su 26 utakmica, ostvarili 21 pobedu, jedan remi i zabeležili četiri poraza, u jednom od tih poraza su zabeležili pobedu, ali je utakmica registrovana službenim rezultatom za protivnika, zbog nepravilno izvršene izmene igrača. Prvo mesto osvojili su sa dva boda više od ekipe Sopota. Za razliku od predhodnih godina kada prvak Sopota nije hteo u viši rang, Đurinci će se takmičiti u Beogradskoj ligi.

  • Idemo da se takmičimo u viši rang, pa šta bude – jasan je najiskuniji kapiten Aleksandar Vasiljević. – Pokušaćemo da napravimo kvalitetan tim, uz dobar rad zauzmemo jedno od mesta u sredini tabele. Zahvalio bih se predsedniku opštine Sopot Živoradu Milosavljeviću koji nam je dao punu podršku za takmičenje. Predhodnih nekoliko godina prvak Sopota nije išao dalje, mi hoćemo da se takmičimo u Prvoj Beogradskoj ligi grupa „C“. Verujem da možemo da pružimo dobre partije i uđemo u mirnu luku.

Za razliku od drugih ekipa. Đurinci imaju odlične uslove. Teren je u vrlo dobrom stanju, tu su slačionice, pa mnoge ekipe iz lige jedva čekaju da budu gosti ovoj ekipi. Đurinci će ih dočekati sa zadovoljstvom, ali će skupo prodati svoju kožu.

Preporuka

Godišnji koncert KUD-a Šumadije iz Vlaške

U sali Doma kulture u Vlaški, održan je tradicionalni godišnji koncert KUD-a Šumadije iz ovog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *