уторак , 14 мај 2024
Početna / Sport / Fudbal / Čukarički podno Oplenca
Veljko Djordjević i Aleksa Bondžić

Čukarički podno Oplenca


Nisu u Karađorđu bili zadovoljni jesenjim učinkom. Iz tog razloga u klubu nisu sedeli skrštenih ruku, već su tokom zimske pauze doveli dosta kvalitetnih igrača. Mladi golman Aleksa Bondžić je ponovo podno Oplenca, uz njega klub su pojačali Nikola Radenković(Šumadija Aranđelovac), Marko Stanojević(RSK Rabrovo), Nikola Ambruš(Dinamo Vranje), Veljko Đorđević(Vlasina Vlasotince), Marko Grujović(Budućnost Arilje), Vuk Blagojević(Vršac) i Veljko Glišić(Dinamo Pančevo).

  • Sada imamo daleko bolji tim – iskren je povratnik, golman Bondžić. – Prošlog proleća sam nastupao za Karađorđe, kada smo osvojili čak 29 bodova, daleko više nego ove jeseni. Radimo punom parom i sa ovim pojačanjima očekujem opet dobro proleće. Radujem me činjenica da ću biti deo Karađorđa, ali i da sam opet na istom zadatku sa Veljkom Đorđevićem, sa kojim sam već nastupao za Čukarički, u kvalitetnoj ligi Srbije za kadete. Iako sam ja iz Beograda, a on iz Niša, poznajemo se u dušu i u potpunosti se razumemo, jer je odličan čovek i sjajan igrač. Sa nekim od ovih igrača Karađorđa sam već igrao, sve je na nama, verujem u ovaj tim, osim sjajnog drugarsta i atmosfera je, na visokom nivou i to je važan uslov za dobru igru.


Opet je u Karađorđu jesen bila ispod svakog nivoa, to kao da je postala praksa, da u prvom delu sezone kubure sa bodovima, a da ih osvajaju u prolećnom delu, kada je realno, teže ih osvajati, ali su u Topoli, izgleda navikli da idu težim putem. Prvi trener Srećković i pomoćnik Skakić će imati težak zadatak, da novajlije, bez obzira na evidentan kvalitet, uklope sa starosedeocima, kako bi sačuvali status, u Podunavsko-šumadijskoj zoni.

Preporuka

Obeležen Dan pobede nad fašizmom

Danas je 9. Maj, dan kada je poražen fašizam u Drugom svetskom ratu. Vence su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *