nedelja , 5 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Stevanović veruje u trijumf

Stevanović veruje u trijumf

Kada se u subotu na stadionu Selters, budu sastali OFK Mladenovac i Kosmaj, posmatračima sa tribina neće potpuno biti jasno,  ko za koga igra, jer veliki broj igrača iz Mladenovca igra za ekipu iz Ralje, na drugoj strani nekoliko igrača su u prošlom prvenstvu, koji sada nastupaju za klub sa Seltersa, nastupali za ekipu Kosmaja. Ovog puta borba za bodove će biti važna, jer OFK Mladenovac želi pobedom da se priblliži samom vrhu, dok komšije razmišljaju da se  povoljnim rezultatom učvrste u sredinu tabele. David Stevanović je jedan od onih koji je igrao prvo za OFK Mladenovac, potom Kosmaj, sada je ponovo na Seltersu, ne krije želju za pobedom.

      –        Nismo kalkulisali u predhodnom meču protiv ekipe Poštar Zvezdare, što se videlo i po našem sastavu koji smo izveli – ističe David Stevanović. – Bili smo svesni da se radi o ekipi koja je već verovatno ispala iz lige. To dodatno govori da ih nismo potcenili. Poštar je tvrda ekipa, ali uslovi pod kojima smo igrali, pre svega teren,  nije baš najbolji, pa je bilo teško igrati. Ipak je kvalitet došao do izražaja i mi smo zabeležili rutinsku pobedu.

      –       Igrači iz ove dve ekipe se odlično poznaju, jer su odrasli zajedno, većina njih u Mladenovcu i Sopotu?

      –        U dobrom raspoloženjnu dočekujemo komšije iz Ralje. Međusobno se odlično poznajemo, veliki broj igrača koji igraju za Kosmaj, nekada su nastupali za OFK Mladenovac, a ima igrača, koji su nastupali za Kosmaj, u prošlom prvenstvu sam igrao za ekipu iz Ralje. Oni su čvrsta ekipa,  koja ima nekoliko odličnih igrača, imaju fudbalsko iskustvo, jedva čekam subotnji meč i nadam se još jednoj pobedi, koja će nas ostaviti u borbi za najviši plasman – uveren je Stevanović. 

Mladenovčani su ovog proleća zabeležili dve pobede i jedan poraz na strani, dok su kod kuće odigrali nerešeno. Novom eventualnom pobedom približiće se vodećim ekipama.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *