petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Blagojević: Razmišljamo o vrhu

Blagojević: Razmišljamo o vrhu

Fudbaleri OFK Mladenovca su minule nedelje zabeležili ubedljivu pobedu protiv ekipe Sremčice(5:2). Posle prvog dela igre rezultat je bio nerešen. U nastavku su momci sa Seltersa dodali gas i na kraju zasluženo slavili. Iako nije postigao pogodak, Milan Blagojević(25) bio je jedan od bolji na terenu. Prošao je školu Radničkog PDM i Partizana, kasnije nastupao za Timok iz Zaječara i nekoliko klubova Srpske lige, igrao je i u inostranstvu u Slovačkoj ligi, levonogi Blagojević dobro barata loptom, ali i često pogađa saigrače u protivničkom šesnaestercu.


– Zadovoljni smo pobedom protiv Sremčice, u prošlom prvenstvu ova je ekipa igrala važnu ulogu u ligi – ističe Blagojević. – Mi se nalazimo u gornji deo tabele, želja nam je da posle završetka jesenjeg dela budemo u vrhu, kako bi u prolećnom prvenstvu nastavili sa dobrim igrama. Danšnji rival, ekipa Crvene zvezde MML, je u dosadašnjem delu prvenstva pružila nešto slabije igre, ali su u prošlom kolu iznenadili ekipu Šušnjara. Znam da će biti teško, ali verujem u saigrače, da možemo da osvojimo bod ili čak i sva tri. Prvenstvo je ušlo u završnicu jesenjeg dela, dovoljno smo spremni da uspešno odigramo narednih pet prvenstvenih kola.

Mladenovvčani se nalaze nadeobi petog mesta, mnogi u klubu verjuju da mogu koji korak napred, u narednim utakmicama videće se prave mogućnosti ove ekipe.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *