petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Bedem pod Kosmajem

Bedem pod Kosmajem

Talentovani štoper OFK Mladenovca, Jovan Životić(18), zauzeo je ovog proleća standardno mesto u prvom timu. Iako na poziciji štopera, mnogi klubovi računaju na već iskusne igrače, mladi Životić je bez iskustva igranja među seniorma, ovog proleća u sva tri meča, bio stub odbrane kluba sa Seltersa.

  • Moram da priznam da mi je pružena prava prilka u seniorskom sastavu – zadovoljan je Životić. – Nastaviću naporno da treniram i pokazujem svoje kvalitete na terenu. Odigrao sam već tri seniorske utakmice, verujem da ću i dalje biti deo dobrog kolektiva kao što je OFK Mladenovac. Veliki broj saigrača je moja generacija ili striji godinu dana. Želim da moj doprinos bude zapažen i da se na kraju sezone, nalazimo što bliže vrhu.
  • Minulog vikenda, odigrali ste sjajnu utakmicu protiv OFK Žarkova?
  • Pre svega, dodao bih još i veoma neugodnog protivnika. Dobro smo počeli, u ranoj fazi meča poveli golom kapitena Matejića i uspeli smo da ostanemo skoncetrisani svih devedeset minuta, nismo primili gol, svi su bili na visini zadatka, što nam je na kraju dalo pozitivan rezultat i radost nama i navijačima na Seltersu.
  • U narednom kolu, gostujete jakom GSP Polet Dorćolu-u?
  • Očekivanja su velika, kao i pred svaki meč, očekujem pobedu. Odradili smo dobre pripreme, dobro smo započeli, i nadamo se da ćemo nastaviti u tom maniru. Naš protivnik ima kvalitetne, iskusne igrače, ali smatram da, iako smo mlađa ekipa, sa svega nekoliko iskusnijih igrača, možemo da se nosimo sa njima i cilj nam je da kući donesemo tri boda – ističe mladi Životić.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *