petak , 26 априла 2024
Početna / Sport / Fudbal / Zaribala Lokomotiva

Zaribala Lokomotiva

Minulog vikenda su fudbaleri Kosmaja iz Ralje ostvarili prvenstvenu pobedu, posle dugo vremena. Trener Vuk Nedeljković je zadovoljn učinkom igrača svoje ekipe. Ovom pobedom su fudbaleri iz okoline Beograda najavili mogućnost očuvanje opstanka u Beogradskoj zoni. Savladali su dobru ekipu Lokomotive.

  • Puno nam znači ova pobeda protiv Lokomotive, kako u bodovnom tako i moralnom smislu – iskren je trener Nedeljković. – Moram da pohvalim svoje igrače i upravu, koji su dali sve od sebe da dođemo do tri boda. Iako nemamo uslova kao Lokomotiva, koja trenira šest puta nednjno i ima 22 igrača na treningu. Mi imamo fudbalsko srce, ovog puta i pravilan odnos prema igri, što su bitne stavke. Posebno bih pohvalio Jovičića i Paunović koji sa preko 36 godina i dalje igraju sa elanom i mlađim momcima daju dobar primer kako se bori za boje kluba. Ova ekipa ne zaslužuje poslednje mesto na tabelil, verujem da itekako trebamo biti deo Beogradske zone. Predstoji nam teška utakmica protiv Šušnjara, gde, takođe želimo bodove. Jedsnostavno za nas nema lakih utakmica i kalkulacija, svaka utakmica nam je finale. Verujem u ove momke i nadam se opstanku u ligi zonaša – siguran je Nedeljković.

Kosmaj igra još jednu utakmicu kod kuće u nedelju dočekujue ekipu Šušnjara, koja se nalazi u samom vrhu tabele, pa će domaćini imati težak zadatak, ali da bi mogli do opstanka, moraju da pobede i ekipe iz vrha tabele, posebno kada igraju na svom terenu, a prilika za to je već narednog vikenda.

Preporuka

Raspisan konkurs za subvencionisanje traktora i priključnih mašina

Gradski sekretarijat za poljoprivredu grada Beograda, raspisao je konkurs za kupovinu traktora i priključnih mašina …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *