četvrtak , 2 маја 2024
Početna / Vesti / Mnogo babica kilava deca?
Novopostavljeni prozori

Mnogo babica kilava deca?

Tragom izvršenih radova na teritoriji GO Mladenovca, pre svega na Bulevaru i ulici Janka Badžaka, činjenično stanje je jasno. Samo nekoliko dana od završetka radova na Bulevaru, lagana kiša napravila je pravu pometnju, jer se izlila kanalilzacija, pa su gradjani morali da trpe smrad. Zatajili su izvodjači radova zbog nestručnog rada, ali i nadzorni organ koji to nije sankcionisao. Isti je slučaj i sa ulicom Braće Badžak, kod koje je novopostavljeni asfalt na dva mesta popustio. I za jedan i za drugi slučaj izvodjači i nadzorni organi nisu bili sposobni da taj posao urade kvalitetno na žalost, oni će i dalje raditi posao kao da znaju, sve dok ne budu odgovarali nadležnim organima za nesavestan rad. GO Mladenovac koja nema dodirnih tačaka sa ovim slučajemivam, osim što se to izvodi na njenoj teritoriji trpi najviše kritika.

Da bi jednom za svagda razjasnili ovu situaciju, može da nam posluži slučaj na mom ličnom primeru. Zamenio sam krovne prozore, sve sam, finansirao, izvodio radove i obavljao funkciju nadzornog organa. Skidanje tegole, opšivke i štokove uradio sam potpuno sam. Postavio nove prozore, nove opšivke, stavio novu tegolu, visoka temperatura je još i zalepila, pa kada je pala kiša, ja sam mirno posmatrao da je sve na krovu u potpunom redu. Muka me je naterala da sam uradim sve, još sam i uštedeo dosta novaca, staro je pravilo tudja ruka svrab ne češe.

Mnogo babica kilava deca, slogan je koji se treba oštrije primenjivati u slučju izvodjenja javnih radova na teritoriji opštine Mladenovac, u protivnom imaćemo i ubuduće raznih Buievara i Braće Badžaka

Preporuka

Prolećni bazar u Mladenovcu

Danas je u Gradskom parku u Mladenovcu u organizaciji GO Mladenovac održana manifestacija Prolećni bazar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *