sreda , 1 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Novi vetrovi u Golubcu

Novi vetrovi u Golubcu

Početkom ove godine fudbaleri Đerdapa iz Golubca su na tabeli Podunavsko-šumadijske zone, bili u kategoriji najugroženijih. Rukovodstvo kluba nije sedelo skrštenih ruku i tokom zimske pauze konsolidovao tim, pa su momci sa Dunava u prolećnom delu pružili odlične partije i sasvim zasluženo sačuvali status zonaša. Prvi trener Bojan Serafimović je već zasukao rukave i očekuje plasman u gornju polovinu tabele, kako bi idućeg leta ekipa igrala Plejof. Novajlija među trenerima je i nekadanji golman Slaviša Planić donedavno prvi pomoćnik u OFK Mladenovcu.

  • Naišao sam na izvanredan prijem igrača, trenera i uprave – iskren je Planić. -Golubac je prava fudbalska sredina, neke igrače znam iz perioda dok su igrali za OFK Mladenovac. Smatram da su prošle godine samo spletom nesrećnih okolnosti bili u situaciji da se bore za opstanak. Tvrdim, i siguran sam da kvalitetetom, prvo ljudskim i fudbalskim zaslužuju mesto u gornjem delu tabele. Tu sam, da koliko mogu pomognem treneru Serafinoviću za koga mogu reći da je pravi profesionalac ,ostvarimo što bolji plasman. Moji prevashodni zadatak biće golmani Marko Đorđević o kome ne treba trošiti puno reči i mlađani Pavle Josić, koji je prošao selekcije FK „Rada“.

Fudbaleri Đerdapa su do sada odigrali nekoliko utakmica, nerešeno protiv Mladog Radnika iz Radinaca bilo je 2:2, dok su ostvarili dve pobede identičnim rezultatima 5:1, protiv Nove Moldave iz Rumunije i Branika iz Štubika.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *