ponedeljak , 6 маја 2024
Početna / Sport / Fudbal / Dame iz Topole kroje tabelu
Marija Dimić plavi dres, Marina Milutinović br 3 Napredak junior

Dame iz Topole kroje tabelu


Visoka pobeda ekipe ŽFK Karađorđe iz Topole, protiv Pravih dama od 7:1, učvrstilo je dame podno Oplenca u gornji deo tabele. Marija Dimić je jedna od onih koja je kreirala ovaj rezultat, jer je napad domaćih po desnoj strani odlično funkcionisao.


– Od ove jeseni nasupam za devojke iz Topole – ističe Marija Dimić. – Dobro smo startovale u prvenstvu. Bez obzira što smo imali težak raspored neke smo utakmice odigrali sjajno, tako je bilo i ovog puta, protiv Pravih dama. U nekim smo utakmicama igrali ili nerešeno, ili pobeđivali i gubili minimalnim rezultatima. U Leskovcu je bila goleada 5:5, i sada 7:1. Zadovoljna sam mojim nastupima, kao i dosadašnjim rezultatima. Zahvalna sam predsedniku Aleksandri Stanojević i treneru Vladanu Vujadinović što su me prihvatili i dali mi prilikku kao da sam sa njima oduvek. U sledećem prvenstvenom kolu imamo najtežeg protivnika, gostujemo vodećoj ekipi ŽFK Milutinac, ali smo mi u predhodnom periodu dokazale da imamo kvalitet, ne pretimo, ali se nećemo lako predati.


Dame iz Topole su u predhodnim godinama, kada su igrale ovu ligu, brzo ispadale, ali su se još brže vraćale. Sada je situacija daleko bolja. Đoković, Blažić, Panić, Dimić, Tašković, Janković su dame koje obećavaju, predvođene bivšom reprezentativkom Ljiljanom Gardijan na golu, krojiće ove godine tabelu Prve lige Srbije za dame.

Preporuka

Oproštajna Skupština GO Mladenovac

Danas je održana Skupština GO Mladenovac, imala je šest tačaka dnevnog reda i trajala je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *